Browsing: Internet

Aflati ultimele informatii din lumea fascinanta a internetului. Descoperiti site-uri interesante si soft-uri dedicate experientei Web 2.0.

Internet of Things (IoT) reprezintă o rețea complexă de dispozitive care interacționează între ele și cu sistemele centrale, oferind o gamă variată de aplicații și beneficii. Vom analiza cum funcționează IoT, de ce telefonul inteligent este parte din această rețea și perspectivele de viitor în evoluția acestei tehnologii, cu accent pe schimbările aduse în orașe și în diverse sectoare industriale.

Cursa pentru internet de foarte mare viteză are, ca de obicei, campioni din Asia. Tehnologia de ultimă generație aduce noi performanțe de neimaginat cu doar câțiva ani înainte. De această dată, China a anunțat lansarea unei rețele capabile să permită trafic de internet de până la 1.2 TB pe secundă, adică până la 1.200 GB pe secundă.

Telekom Romania Mobile a lansat campania ”MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, o ofertă comercială care face 5G accesibil oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro.

Alopecia androgenetică, cunoscută și sub numele de chelie de tip masculin (MPB), este cea mai frecventă cauză a căderii părului la bărbați. Aceasta începe ca o retragere a firului de păr sau ca o chelie în partea de sus a capului, progresând în timp spre părțile laterale și din spate ale capului. Există un tratament pentru chelie, dincolo de implant?