O femeie din cinci ar renunta la sex pentru Facebook

Îţi place? Dă
şi

alg_woman_facebookO femeie din cinci ar prefera sa renunte la sex pentru o saptamana decat sa renunte la a intra pe Facebook pentru o perioada similara, potrivit unui studiu realizat de revista Cosmopolitan pe 2.000 de cititoare.

57% dintre femei ar prefera mai degraba sa renunte la sex decat la accesul la calculator, iar 50% dintre respondente ar renunta la sex in favoarea smartphone-ului.

Totusi, 80% dintre femeile intervievate ar renunta la show-ul TV favorit pentru sex, iar 70% dintre ele ar renunta sa trimita mesaje SMS in favoarea momentelor intime.

Un alt studiu recent realizat de Telenav in august releva faptul ca o treime din americani nu ar renunta la smartphone-uri pentru o saptamana pentru a continua sa faca sex.

Combinand aceste date cu cele obtinute de Cosmopolitan, rezulta faptul ca femeile ar renunta mult mai usor la sex decat barbatii in favoarea gadget-urilor preferate.

Un alt studiu al SlideRocket a descoperit ca aproape unul din patru subiecti ar renunta la relatiile sexuale daca acest lucru le-ar permite sa evite o alta prezentare PowerPoint plicticoasa in timpul unei intalniri la birou.

Un studiu chiar si mai extrem realizat in iunie releva faptul ca 25% dintre studentii americani ar renunta la sex pentru un an intreg daca ar putea in acest fel sa scape de obligatia de a cara la scoala gentile grele pline cu carti. Alternativa la acestea ar fi reprezentata de manualele Digitale care ar fi incarcate pe un Kindle sau iPad.

Scrie un comentariu

Ei scriu de la noi despre: “Cum afli ce ştie Google despre tine şi cum îi blochezi accesul la datele personale”

Sistemul de comentarii este inchis.