Kit-ul de vacanta: Camera foto pe care o controlezi din telefon (VIDEO)

Data: 16/06/2013 | Autor: .

olympus-pen-e-p5Fotografiile de vacanta sunt deosebit de importante, insa, daca ti se intampla adesea sa sa nu apari si tu in poze sau sa ratezi cadre din cauza subiectilor dificili, iti propunem camera foto ce se sincronizeaza cu orice device iOs sau Android.

Practic, asezi camera catre obiectivul pe care vrei sa-l imortalizezi, te asezi la poza si reglezi restul detaliilor de pe telefon.

Solutia iti va fi de folos si daca te afli in safari, de exemplu, si vrei fotografiezi de aproape diverse animale salbatice: asezi camera, te indepartezi si controlezi restul actiunilor de pe tableta.

O astfel de camera a fost lansata zilele trecute si in Romania, de catre Olympus, sub numele PEN E-P5, relateaza Business24

Utilizand un smartphone sau o tableta Apple sau Android, poti controla camera de la distanta, inclusiv functiie de focalizare automata si declansare.

Suplimentar, poti sincroniza ecranele smartphone-ului sau al tabletei si cel al camerei, pentru a vizualiza imaginea afisata pe ecranul LCD al camerei pe telefon si pentru a controla camera PEN prin atingerea ecranului telefonului, ca si cum ar fi al camerei.

Camera foto Olympus PEN E-P5 este disponibila in Romania, in reteaua partenerilor MGT Educational, la pretul de 4.499 lei (body) sau 4.999 lei (kit standard cu obiectiv M.Zuiko Digital 14-42 mm 1:3.5-5.6).