LG G Flex, un telefon prost? Mashable il desfiinteaza (VIDEO)

Data: 9/02/2014 | Autor: .

LG G Flex GadgetReportPrimul telefon cu ecran flexibil din lume, LG G Flex, ar fi o gluma. Cel putin asta sustin jurnalistii de la Mashable care afirma ca, din multe puncte de vedere, smartphone-ul lansat cu mare pompa de LG nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Expertii se intreaba in primul rand de ce LG a ales aceasta forma. S-a spus ca astfel ar evita reflexiile de lumina si ar permite, totodata, un plus de confort in momentul in care il pui in buzunar.

Numai ca la dimensiunile uriase (6 inchi), telefonul este putin probabil sa incape in buzunarul pantalonilor, ce sa mai vorbim de confort.

Forma creaza dificultati si la utilizarea cu o singura mana. Carcasa este una lucioasa, iar telefonul alunecos.

Apoi nici ecranul LG G Flex nu straluceste din punct de vedere tehnic. Dincolo de proprietatea unica care ii permite sa se curbeze atunci cand este apasat, calitatea lasa de dorit.

Expertii se intreaba, astfel, de ce LG a ales sa doteze telefonul cu un display fara rezolutie Full HD, 1920X768 pixeli.

Gadgetul are o rezolutie de 1280X720 pixeli care creaza, potrivit Mashable, o imagine sub nivelul concurentei.

Jurnalistii remarca, de asemenea, faptul ca LG G Flex are o camera foto/video de 13 MP destul de slaba, iar in privinta software-ului, sud-coreenii nu au adus practic nicio inovatie.

Urmariti clipul video de mai jos in care Mashable trece in revista punctele bune si rele ale LG G Flex.

Concluzia Mashable: telefonul, inafara de forma ecranului, nu ofera niciun argument in plus in fata concurentei.

Problemele cu ecranul telefonului LG G Flex le puteti vedea, explicate in detaliu, in clipul video de mai jos.

Daca vreti si voi sa testati LG G Flex, va puteti inscrie in programul lansat de Orange. Veti avea la dispozitie doua saptamani sa va jucati cu el si aveti si sansa de a castiga unul dintre telefoanele oferite drept premii intr-un concurs cu tragere la sorti.

Detalii aflati de AICI.