Netflix filmează sezonul 2 din Sex Education

Data: 6/02/2019 | Autor: .

sex education Netflix-filmează-sezonul-2-din-Sex-EducationUnul dintre cele mai interesante seriale de pe Netflix din acest început de an, Sex Education, va avea o continuare. Compania a anunțat că va începe la primăvară filmările pentru Sezonul II, relatează GadgetReport.ro

În luna ianuarie, Sex Education a fost unul dintre cele mai urmărite seriale, cu peste 40 de milioane de utilizatori Netflix care au urmărit producția în primele 4 săptămâni.

Primul sezon a avut reacții pozitive de la numeroși critici și a generat conversații animate despre sexualitate, relații și identitate. Serialul a fost apreciat pentru povestea despre adolescență spusă dintr-o perspectivă nouă, feministă și pentru că a prezentat personaje diverse și multidimensionale îndrăgite de Audiențe.

În urma reacțiilor pozitive, Netflix anunță că serialul va fi reînnoit cu 8 episoade.

Producția sezonului 2 va începe în această primăvară în Marea Britanie. Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds și Patricia Allison vor juca din nou în serial. Creatoarea Laurie Nunn se va întoarce în calitate de creator și producător executiv, iar Jamie Campbell va fi producător executiv alături de Nunn. Eleven va fi în contiuare compania de producție pentru sezonul 2 din Sex Education.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.