Netflix in limba română. Compania a lansat, oficial, versiunea cu subtitrare

Data: 23/05/2017 | Autor: .

Netflix a lansat astăzi versiunea oficiala in limba română, astfel că marea majoritate a serialelor şi filmelor au  subtitrări și dublaje în limba română. Cel mai ieftin abonament costa 7,99 euro si va permite sa vedeti filmele pe telefon, laptop, PC si smart TV, relatează GadgetReport.ro

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Vă recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că puteţi să rulaţi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro puteţi să vedeţi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Plata o faceţi cu cardul sau cu paypal, direct pe site-ul Netflix.com. Toate tranzacţiile sunt securizate, aşa că nu aveţi de ce să vă fie teamă. Puteţi activa subscripţia automată, astfel încât Netflix să îşi ia singur banii de abonament, în fiecare lună.

PRIMA LUNA LA NETFLIX, DE TEST, ESTE GRATUITA

Grație unei testări gratuite în prima lună, apoi unui tarif lunar începând de la 7,99 euro, abonații Netflix pot vedea o gamă largă de seriale și filme, printre care seriale originale Netflix apreciate de critici cum sunt Stranger Things și House of Cards, seriale și filme europene și americane emblematice, documentare și numeroase programe pentru copii. Noi seriale și filme originale Netflix devin disponibile simultan în întreaga lume, toate episoadele putând fi vizionate imediat.

Printre mult așteptatele filme originale Netflix disponibile în curând se numără War Machine, cu Brad Pitt și Sir Ben Kingsley, Okja, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton și Paul Dano și Bright, cu Will Smith și Joel Edgerton. În ce privește serialele originale Netflix distinse cu premii, menționăm Orange is the New Black și The Crown, dar și seriale-fenomen la nivel mondial cum sunt Cele treisprezece motive și Fetele Gilmore. Serviciul oferă și seriale americane de referință, printre care Costume, Arcașul, Dexter, Gossip Girl, Breaking Bad, Stăpânul inelelor, Războiul stelelor și Uimitorul Om-Păianjen. 

Netflix oferă divertisment de calitate cu multe titluri disponibile la rezoluție HD și sunet surround Dolby Digital Plus 5.1. Tehnologiile avansate pentru recomandări, cu până la cinci profiluri de utilizator, ajută abonații să descopere divertismentul preferat.

În cazul utilizatorilor de dispozitive mobile, Netflix oferă posibilitatea de control al tipului de traficpentru o mai bună gestionare a cantității de date utilizate la difuzarea prin rețelele de telefonie mobilă, lărgind paleta de opțiuni atât pentru abonamente cu trafic de date nelimitat, cât și pentru abonamente mai restrictive. Pe site-ul fast.com, abonații pot vedea cu ușurință cât de rapidă este conexiunea la internet, indiferent dacă folosesc una mobile sau una fixă în bandă largă. În plus, cu ajutorul aplicației, clienții pot afla mai multe detalii mai multe detalii și pot alege dacă folosesc traficul din abonamentul de date sau rețelele wireless.

Persoanele care călătoresc pot descărca  filmele preferate pentru a le viziona ulterior, fără a fi nevoie de conexiune la internet, în avion sau în drum către/dinspre locul de muncă.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonații din România pot testa gratuit serviciul timp de o lună după ce se înscriu pe www.netflix.com

CUM VEZI NETFLIX PE TV, CHIAR DACA NU E SMART TV

Dacă nu aveţi acasă un smart TV şi vreţi totuşi să vedeţi pe ecranul mare programele Netflix şi orice alt film de pe internet sau din calculator, telefon sau tabletă, vă prezentăm câteva soluţii simple şi ieftine care vă permit să rezolvaţi problema imediat.

Prima şi cea mai simplă este să vă cumpăraţi un cablu HDMI şi să legaţi gadgetul dvs. la televizor.

Există tot felul de adaptoare care transformă semnalul video de la calculator pe televizor, iar în cazul telefoanelor şi tabletelor, veţi găsi cabluri cu mufă de ieşire HDMI dedicată acestora. Preţul unui astfel de cablu este între 10 şi 40 de lei.

O altă soluţie, destul de ieftină, este să vă cumpăraţi un Chromecast. Găsiţi în magazine versiunile Chromecast 1, 2 si 3 (Ultra). Prima generaţie este vândută la preţuri între 100 şi 160 de lei, cea de-a doua între 180 şi 220 de lei, iar cea de-a treia costa peste 450 lei.

Diferenţa dintre ele este că generaţiile 2 si 3 funcţionează şi pe WiFi 5 Ghz (AC), astfel că, dacă aveţi mai multe gadgeturi conectate la routerul WiFi de acasă, o să vă ajute să aveţi un semnal mai bun.

In plus, Chromecast Ultra va permite sa vedeti streamingul la calitate 4K, daca aveti un televizor compatibil.

Pentru Netflix este însă suficientă şi prima generaţie Chromecast. Nu trebuie decât să conectaţi dongle-ul la televizor, la o mufă HDMI şi, din aplicaţia Netflix de pe telefon, tabletă sau calculator, să trimiţi semnalul către Chromecast.

Cu siguranţă veţi găsi pe piaţă şi alte gadgeturi care vă transformă televizorul în smart TV, precum consolele cu Android, însă cea mai ieftină şi optimă soluţie este folosirea unui Chromecast.