Netflix renunţă la House of Cards, după scandalul sexual cu Kevin Spacey

Data: 31/10/2017 | Autor: .

kevin spacey kevin-spacey-640x426-c

Netflix va renunţa la serialul House of Cards, după ce actorul Kevin Spacey a devenit protagonistul unui scandal sexual care a şocat lumea filmului. Compania a anunţat că sezonul VI va fi ultimul şi că va stopa colaborarea cu celebrul actor, relatează GadgetReport.ro

Într-o declaraţie de presă, Media Rights Capital şi Netflix anunţă că au fost ,,profund tulburate” în privinţa informaţiilor despre Kevin Spacey.

„Drept răspuns la dezvăluirile făcute în spaţiul public, conducerea ambelor companii s-au întâlnit în Baltimore cu echipa de producţie de la ,,House of Cards” pentru a-i asigura pe membrii acesteia de toată susţinerea”, se spune în comunicat.

Decizia stopării serialului vine la nici 24 de ore după ce actorul Anthony Rapp (Star Trek: Discovery) a declarat că, atunci când avea 14 ani, ar fi fost agresat sexual de Kevin Spacey.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.