Primele imagini cu misteriosul Samsung Galaxy K

Data: 23/04/2014 | Autor: .

galaxy-k-leak-2

Pe internet au aparut primele imagini spion cu telefonul-camera foto botezat “Galaxy K”, pe care Samsung il va lansa oficial pe 29 aprilie.

Asa cum GadgetReport.ro relata anterior, sud-coreenii spera ca acest telefon sa convinga o gama de clienti din zona medie, cei care cauta un produs cu perfomante acceptabile, nici prea ieftin dar nici foarte scump.

Potrivit unor surse neoficiale citate de Sammobile, Samsung afirma ca noul telefonul-camera foto, ce va fi lansat la Red Dot Design Museum din Singapore, va fi complet diferit fata de ce am vazut pana acum in gama Zoom.

Numele noului smartphone vine de la sloganul “Kapture the moment.”galaxy-k-leak-1

Galaxy K va avea un display de 4.8 inchi Super AMOLED 720p, un procesor hexa-core Samsung Exynos 5 5260 SoC cu doua core Cortex A15 la 1.5 GHz si patru core Cortex A7 la 1.3 GHz, o placa video Mali-T624 GPU si 2 GB RAM.

Galaxy K va avea cea mai spectaculoasa camera instalata pana in prezent pe un telefon Samsung, un senzor de 20 MP cu zoom optic de 10x. Camera ar urma sa vina cu un flash Xenon.

Pe langa spectaculosul senzor de 20 MP, Galaxy K va mai avea o camera de 2 MP pentru conferinte, pe partea din fata a telefonului.

Galaxy K va rula, bineinteles, sistemul de operare Android 4.4.2. Pretul inca nu a fost anuntat.