Psihologii americani: Sexul la prima întâlnire, o idee proastă?

Data: 20/05/2018 | Autor: .

sexul la prima întâlnire sexul-la-prima-intalnire

V-aţi întâlnit într-un club, v-aţi plăcut şi aţi decis să lăsaţi lucrurile să se „consume”. S-ar putea să faceţi o mare greşeală dacă alegeți sexul la prima întâlnire. Cel puţin asta susţine unul dintre cei mai cunoscuţi psihologi din SUA, Jackie Pilossoph, autoarea cărţii Free Gift with Purchase, relatează GadgetReport.ro

Jackie Pilossoph afirmă că sexul la prima întâlnire nu este tocmai o idee bună şi are şi cinci argumente care îi susţin “teoria”

1.Aşteptarea, cel mai bun preludiu

„Să faci sex la prima întâlnire este ca şi cum ai mânca desertul înainte de cină”, afirmă psihologul.
Jackie Pilossoph consideră că oamenii care aşteaptă un timp până când ajung să facă sex reuşesc să-şi construiască acea dorinţă propice unei partide de sex de excepţie.

2.Aşteptarea creşte încrederea în sine

Aşteptarea momentului potrivit pentru sex este foarte importantă. Sigur că sexul este important, însă el nu validează o relaţie, nu este singurul element care contează într-o relaţie. Scriitoarea susţine că aşteptarea este „matură, sexy şi voluptuoasă”

3.Poţi avea surprize neplăcute

Nimeni nu se simte bine când este refuzat. Ori, în cazul sexului la prima întâlnire, femeile pot avea suprize ulterioare. Ele îşi pot face planuri, pot avea aşteptări şi pot fi dezamăgite atunci când văd că bărbatul nu mai sună. În acel moment, multe femei se pot simţi folosite.

4.Lipsa siguranţei

Un alt motiv ar fi lipsa siguranţei şi încrederii. Atunci când doi oameni fac sex la prima întâlnire, exprienţa poate fi şi excitantă, dar şi ciudată. Practic, niciunul dintre parteneri nu se simte confortabil. Ori o femeie care este emoţionată, speriată, nesigură, nu este tocmai partenera ideală de sex

5.Sexul la prima întîlnire te face să greşeşti

Sexul la prima întâlnire îi face mai ales pe bărbaţi să greşească. Psihologul susţine că barbatii nu se pot indragosti fara sa faca sex. Ori daca fac sex din prima, este posibil sa nu mai vada anumite aspecte care i-ar putea indeparta de femeia respectiva, fiind orbiti de hormoni.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.