S-a descoperit ştiinţific! Bărbaţii pot afla dacă femeile îi înşeală

Data: 27/09/2015 | Autor: .

înşeală Metoda-prin-care-bărbaţii-pot-descoperi-dacă-femeile-îi-înşeală

Cercetătorii de la University of Western Australia susţin că au găsit o metodă care le permite bărbaţilor să descopere foarte uşor dacă partenere lor de viaţă îi înşeală. Cum? Privindu-le în faţă!

Cercetătorii au realizat un studiu la care au invitat mai mulţi voluntari bărbaţi. Aceştia au primit câte 17 coli de hârtie pe care erau imprimate, pe fiecare, câte două fotografii diferite cu femei, cu etnie şi vârste similare. Pe una dintre cele două fotografii era chipul unei femei care a avut relaţii extraconjugale.

Voluntarii au fost rugaţi să identifice care dintre femeile respective sunt cele infidele. Datele au arătat că între 55 şi 59% dintre bărbaţi au identificat corect femeile care şi-au înşelat partenerii.

„Nu ne aşteptam ca 100% să ghicească un astfel de aspect doar judecând după fotografii, însă rezultatul este unul relevant”, a declarat dr. Leivers, coordonatorul studiului, citat de The Telegraph.

Studiul a demonstrat, astfel, că, în marea majoritatea cazurilor, expresia facială a femeilor trădează natura lor sexuală, emoţiile de natură erotică, empatia şi disponibilitatea pentru o relaţie amoroasă.

Dr. Leivers spune că cercetările continuă. „Sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina reperele vizuale pe care oamenii le folosesc pentru a judeca fidelitatea, emoţia şi indicatorii de natură sexuală”, a mai spus acesta.

“Cu toate acestea, am demonstrat, pentru prima dată, că între expresia facială şi fidelitate poate exista o legătură, un sâmbure de adevăr”, a mai afirmat cercetătorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.