Salteaua care iti spune ca trebuie sa faci sex! (VIDEO)

Data: 31/07/2015 | Autor: .

saltea-inteligenta

Producatorul de saltele de pat Dunlopillo a lansat primul astfel de produs SMART din lume. Dunlopillo Respark arata ca o saltea ca oricare alta insa contine o serie de senzori care analizeaza toata activitatea nocturna.

Potrivit producatorului, salteaua inregistreaza modul in care cei care stau pe ea se misca si astfel, pe baza unor aLGoritmi, poate stabili daca este vorba de somn sau de partide de sex.

Dunlopillo a dezvoltat un software special pentru a analiza datele si a stabili, pe baza experientei anterioare a cuplului, daca cei doi au probleme in pat.

Iar daca „simte” ca cei doi nu mai fac sex ca in trecut, incearca sa ii ajute. Pe baza unei aplicatii de mobil trimite mesaje celor doi „parteneri”, prin care le sugereaza diverse activitati stimulative, precum o iesire la un restaurant, inclusiv cu sugestii si harta aferenta, sau la da sfaturi privind alimentatia, bauturile pe care ar fi bine sa le consume etc.

Mai multe amanunte despre acest produs inovativ aflati din clipul video de mai jos si de pe pagina de internet Dunlopillo

loading...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.