Samsung aduce in Romania camerele foto super-zoom

Data: 16/02/2012 | Autor: .

Samsung a prezentat in premiera in Europa, in cadrul European Forum, noua gama de camere foto cu Wi-Fi si long zoom care vor ajunge in Romania incepand cu luna martie. Noile modele WB850F, WB150F si ST200F aduc imbunatatiri zoom-ului optic si capabilitati Wi-Fi care transforma intreaga experienta de fotografiere.

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F si ST200F faciliteaza captarea unor detalii, gratie obiectivelor zoom, pentru imagini close-up.

WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant de la Samsung, WB150F un super zoom optic de 18x, iar ST200F un obiectiv cu zoom optic 10x. Pentru imagini de inalta calitate, toate modelele travel zoom beneficiaza de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F si 14,2 Mp pe WB150F).

WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul si distorsiunea, chiar si in conditii de luminozitate slaba, iar ecranul VGA AMOLED de 3” reda imaginile in claritate maxima.

In plus, odata cu noile camere, Samsung introduce functiile de AutoBack-up si stocare gratuita a fotografiilor in cloud. Astfel nu trebuie sa va mai faceti probleme legate de lipsa spatiului sau transferul lor pe un hard drive.

Datorita capabilitatilor Wi-Fi incarcati fotografiile pe retele de socializare sau trimiteti-le prin email direct de pe camera foto.

Cititi mai multe detalii in comunicatul de presa de mai jos.

 

16 ianuarie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in media digitale si tehnologii de convergenta digitala, lanseaza in Europa, la European Forum 2012, noua gama de camere zoom ultra portabile, cu tehnologie Wi-Fi. Modelele WB850F, WB150F si ST200F vor fi disponibile in Romania din aprilie. Acestea aduc o imbunatatire a zoom-ului optic avansat si a calitatii imaginii prin care s-a remarcat seria WB dispunand, in acelasi timp, de capabilitate Wi-Fi, pentru a facilita impartasirea si stocarea imaginilor, indiferent de locul in care va aflati. Cu un corp compact, usor si rezistent, noua serie zoom de la Samsung este tovarasul ideal de calatorie.

Noua tehnologie SMART Wi-Fi de la Samsung va schimba modul in care fotografiati, impartasiti si stocati imaginile. Cu noile camere SMART cu zoom lung de la Samsung, utilizatorii nu mai trebuie sa isi faca griji in legatura cu incurcarea cablurilor atunci cand transfera imaginile intr-un hard Drive, datorita functiei Auto Backup. In plus, acestia beneficiaza de avantajele spatiului gratuit de stocare disponibil prin serviciul Cloud Samsung AllShare Play si Microsoft SkyDrive, pentru a avea acces la fotografiile lor de oriunde.

Desigur, atunci cand descoperim noi locuri si noi culturi, vrem sa impartasim aceste experiente cu cei de acasa. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi a noilor camere cu zoom lung Samsung SMART, impartasarea fotografiilor este mai rapida si mai usoara ca niciodata. Din orice hotspot Wi-Fi, utilizatorii pot trimite prin e-mail sau pot impartasi fotografiile prin intermediul retelelor sociale precum Facebook sau Picasa si pot posta videoclipuri pe YouTube in cativa pasi simpli. WB850F foloseste, de asemenea, GPS si Live Landmark pentru a face calatoriile mai placute, prin posibilitatea de a descarca harti si de a afla informatii despre locatiile din apropiere, la o simpla apasare de buton. Busola Digitala poate oferi utilizatorilor informatii despre pozitia lor si le poate arata distanta lor fata de diferite locatii, in timp ce functia MapView permite descarcarea de harti si folosirea camerei pentru a explora noi orase. Pentru cei care nu au nevoie de Wi-Fi, WB150 si ST200 vor fi disponibile si fara aceasta functie.

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F si ST200F faciliteaza captarea unor detalii incredibile, gratie obiectivelor zoom, pentru imagini close-up, care altadata ar fi fost inaccesibile. WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant de la Samsung, WB150F un super zoom optic de 18x, iar ST200F un obiectiv cu zoom optic 10x. Pentru imagini de inalta calitate, toate modelele travel zoom beneficiaza de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F si 14,2 Mp pe WB150F). WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul si distorsiunea, chiar si in conditii de luminozitate slaba, iar ecranul VGA AMOLED de 3” reda imaginile in claritate maxima.

Myoung Sup Han, Vicepresedinte Senior si Sef al diviziei Digital Imaging din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Continuand succesul lansarii noilor modele la CES 2012 in Las Vegas, am  prezentat noua gama de camera foto in cadrul European Forum. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale unei calatorii este impartasirea fotgrafiilor cu prietenii si familia. Nu e vorba doar despre simpla captare a fotografiilor, ci este parte integratoare a experientei insesi. Ascultand dorintele utilizatorilor, am inteles ca posibilitatea de a proteja amintirile si de a partaja instantaneu imaginile era ceea ce lipsea camerelor de inalta calitate. Pornind de la aceasta idee, am adaugat functionalitatea Wi-Fi de ultima ora seriei noastre travel zoom, care se alatura calitatatii impecabile a imaginii oferita de senzorii si obiectivele zoom generos, pentru a putea stoca si impartasi experientele mai bine decat oricand.”

Impartasiti scene de neuitat in Full HD

Chiar daca filmati carnavalul din Rio de Janeiro de la inaltimea unora dintre cele mai inalte cladiri din lume, camerele travel zoom de la Samsung permit inregistrare video HD. WB850F capteaza detalii uimitoare in Full HD 1080/30p si peisaje spectaculoase la 1080/60i, in timp ce WB150F si ST200F dispun de HD la 720/30p. Astfel, experientele inedite vor fi captate in cele mai vibrante culori

Aduceti orice imagine la viata cu Motion Photo

Puteti fi singura persoana care se misca printr-o multime de statui sau puteti vedea un copac singuratic leganandu-se in vant – cu Motion Photo, puteti aduce la viata un singur element dintr-o fotografie obisnuita, in timp ce restul cadrului ramane static. Editati-l instantaneu cu camera si folositi Wi-Fi pentru a-l impartasi imediat, fara a avea nevoie de un computer. Aceasta functie este disponibila si pe ST200F.

Cadrul perfect, cu cea mai mare usurinta

Cu noile camere, puteti alege orice cadru pentru o fotografie perfecta. Cu modelele WB850F si WB150F, va puteti explora talentul fotografic prin control manual complet profitand de asemenea de OIS (disponibil pe toate modelele – WB850F, WB150F si ST200F). In plus, Smart Auto, disponibil pe toate modelele noi, identifica si selecteaza automat modul scena potrivit, pentru a oferi cele mai bune rezultate de fiecare data. De la un foc de artificii, la o incapere special iluminata pentru o petrecere, tehnologia de detectare a scenei identifica in ce conditii va fi captata scena si ajusteaza automat setarile pentru rezultate uimitoare.

Live Panorama, pentru a prinde pe toata lumea in cadru

Live Panorama, disponibila pe WB850F, WB150F si ST200F, permite captarea intregii actiuni, facilitand realizarea de cadre panoramice fara a pierde din detalii, de la varfuri de munte pana la grupuri mari de prieteni. Functia permite fotografierea cu usurinta a cadrelor largi prin simpla apasare a butonului Shutter si plimbarea camerei de-a lungul scenei. Utilizatorii pot chiar sa previzualizeze intreaga scena pe care tocmai au captat-o, prin intermediul ecranului LCD.

Functii distractive, pentru un plus de amuzament in calatorie

De ce sa nu adaugati un plus de creativitate fotografiilor din vacanta? Cu ajutorul Split Shot, puteti imparti ecranul in trei cadre separate si puteti crea pana la trei fotografii diferite prin lipirea lor, pentru a crea o noua perspectiva a calatoriei. Magic Frame permite pozitionarea subiectului intr-unul dintre fundalurile pre-incarcate, cum ar fi billboard-urile sau posterele si stergerea unei parti dintr-o fotografie existenta, pentru si mai multa creativitate. Puteti folosi functia Picture in Picture pentru a va insera fotografia – fie ca e vorba despre un moment inedit, sau un portret – intr-o alta imagine sau videoclip, pentru a realza un colaj memorabil cu imaginile preferate. In final, puteti adauga efectele de bend, stretch si warp pozelor in care apar prietenii si familia, pentru momente vesele – cu functia Funny Face trebuie doar sa apasati butonul cu 5 directii pentru a mari capete sau nasuri ori crea distorsiuni amuzante. Iar atunci cand miscati camera, Face Tracking pastreaza imaginile simpatice, exact asa cum le doriti.