Samsung ataca CES cu o noua serie de monitoare cu forme sexy

Data: 6/01/2012 | Autor: .

samsung-1Samsung Electronics a lansat noua versiune a Central Station, Samsung Smart Station Seria 7, precum si o versiune restilizata a monitorului HDTV Seria 7 pentru solutii complete. Parte monitor HD, parte statie de andocare wireless, cea de-a doua generatie a Seriei 7 Smart Station (CB750) a fost proiectata plecand de la succesul predecesorului sau si integreaza acum si dispozitive mobile, pe langa notebook-uri, periferice, retea si AV.

Noua Serie 7 de monitoare HDTV (TB750) include functionalitate HDTV cu un tuner TV incorporat si tehnologia de display wireless integrat (WiDi) de la Intel pentru conectivitate sporita, dar si integrarea altor dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete, pentru mai multa flexibilitate. Seria 7 Smart Station, disponibila in configuratii de 24 si 27 de inchi si Seria 7de monitoare HDTV, disponibila in configuratii de 24- si 27 de inchi, sunt expuse la Targul International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Seria 7 Smart Station

Pe masura ce utilizatorii folosesc mai mult tehnologia Digitala pe tabletele si smartphone-urile lor, preocuparea pentru dimensiunea display-urilor e in crestere. Prin conexiunea smartphone-urilor compatibile cu Android MHL, utilizatorii pot beneficia de noua conexiune mobila Mobile High Definition Link (MHL) de pe Series 7 Smart Station si se pot bucura de continutul de pe dispozitivele lor mobile direct pe un ecran mai mare si, implicit, de un sunet de inalta calitate. Utilizatorii isi pot verifica mai usor smartphone-urile si, in acelasi timp, pot naviga pe internet si isi pot incarca dispozitivul pentru o experienta unitara deplina.

Prin extinderea caracteristicii unice de detectare automata a retelelor wireless, incorporata in componenta originala Central Station, Seria 7 Smart Station poate detecta un laptop echipat cu dipozitiv USB wireless atunci cand este miscat la 2 m de dispozitiv. De asemenea, acesta include si o functie noua de control, Mobile Control, care le permite utilizatorilor sa se conecteze simultan la o tableta sau un smartphone, garantandu-le un control deplin asupra dispozitivelor mobile prin intermediul interfetei unitare a Seriei 7 Smart Station si a unui mouse si a unei tastaturi obisnuite. Utilizatorii pot naviga simultan pe laptopul si smartphone-ul lor pentru a raspunde la mesaje sau alerte pe dispozitivul lor mobil si sa se intoarca la task-urile in curs pe laptop-ul lor in cateva secunde.

samsung-2Series 7 HDTV Monitor

Monitorul Seria 7 HDTV imbunatateste experienta multimedia de pe smartphone si o tableta. Acesta prezinta conectivitate Mobile High Definition Link (MHL) ce permite smartphone-urilor si tabletelor compatibile cu MHL sa-l foloseasca drept un display extern, dandu-le utilizatorilor posibilitatea sa impartaseasca continut precum imagini sau videoclipuri, beficiind in acelasi timp de un display mai mare si dispozitive Audio incorporate. Pentru compatibilitatea cu dispozitivele din apropiere, monitorul HDTV Seria 7 are incorporate porturi dual HDMI si VGA.

Monitorul HDTV Seria 7 incorporeaza, de asemenea, display (WiDi) cu tehnologie wireless Intel. Prin simpla descarcare a programului Intel WiDi pe PC, poti emite formate audio sau video wireless pe monitorul HDTV Seria 7, creand astfel o optiune convingatoare pentru utilizatorii care incearca sa reduca volumul de fire din casele si birourile lor.

Alaturi de dispozitivul de selectare a canalelor HDTV, monitorul Series 7 HDTV include functia Samsung SmartHub, care le permite utilizatorilor sa acceseze o gama larga de aplicatii pentru a accesa continutul optional precum Hulu Plus, Netflix, jocuri si altele. Aceste functii il fac sa fie mai mult decat un monitor, o parte integranta din conectivitatea de acasa sau de la birou.

Noul monitor HDTV Seria 7 prezinta design-ul asmiteric inovator introdus in 2011 pe 950 Series. Prin plasarea suportului in dreapta display-ului, ecranul este suspendat peste suportul sau subtire, iar profilul sau poate fi inclinat pana la unghiul de vizualizare optim pentru utilizator. De asemenea, monitorul prezinta si tehnologia inovatoare si exclusiva MagicAngle, cu scopul de a optimiza calitatea imaginii in functie de pozitia utilizatorului.

Display-ul cu functie integrata de picture-in-picture (PiP) le permite utilizatorilor sa lucreze chiar si atunci cand se uita la televizor, intarind si mai mult rolul monitorului HDTV Seria 7 acasa sau la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.