Samsung Galaxy Gear: Cea mai tare reclama la ceasul inteligent (VIDEO)

Data: 7/10/2013 | Autor: .

samsung-galaxy-gear

Samsung a lansat pe televiziunile americane prima reclama la ceasul inteligent Galaxy Gear. Spotul video, intitulat “A Long Time Coming”, asociaza Gear cu instantanee din cateva dintre cele mai cunoscute filme SF si de spionaj.

Sud-coreenii incearca sa sugereze ideea ca Gear reprezinta tehnologia la care au visat toti super-spionii si personajele din Star Trek.

In spotul video puteti vedea cateva imagini din filme celebre precum Dick Tracy (1946), The Jetsons (1962), Star Trek (1979), Knight Rider (1982) si Predator (1987).

Ceasul a ajuns deja pe piata romaneasca. Il gasiti, de exemplu, la Altex cu 1299 lei. Cu ajutorul gadgetului, dincolo de optiunile obisnuite ale unui ceas, utilizatorii pot primi notificari referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri si mail-uri, alaturi de alerte.

In plus, cand un mesaj primit necesita mai mult decat o privire rapida, utilizatorii isi pot lua pur si simplu dispozitivele Samsung GALAXY, iar functia Smart Relay va afisa imediat intregul continut pe ecran.

Cu ajutorul functiei S Voice si a difuzorului incorporat se pot realiza apeluri hands-free pastrand in acelasi timp device-ul conectat.Functia Memographer conectata cu camera de 1,9 megapixeli ajuta la realizarea rapida a fotografiilor si a clipurilor video.

Foto 2In plus, cu ajutorul Voice Memo se pot inregistra conversatii sub forma de text, iar functia Auto Lock securizeaza automat si smartphone-ul, in momentul in care este la o distanta mai mare de 1,5 metri de telefon.

De asemenea, functia Find My Device este utila pentru aflarea locului in care se afla telefonul sau alte dispozitive Smart in momentul activarii functiei ce transmite semnale sonore si luminoase.

Samsung GALAXY Gear ofera 10 optiuni de afisare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descarca interfete aditionale prin intermediul Samsung Apps.

Ce nu ne-a placut la acest ceas este autonomia surprinzator de mica, de numai 12 ore, si absenta unui indicator pe ecranul principal al nivelului bateriei. In plus, in anumite situatii, ceasul inregistreaza un delay destul de enervant.

In plus, camera foto este una destul de mica, de numai 1,9 MP. De asemenea cureaua ceasului este dintr-un material plastic cauciucat care lasa loc de imbunatatiri. Mai ales ca pretul este unul piperat pentru un ceas – 1300 lei.

Cu siguranta Gear 2 va veni cu actualizari in aceste privinte.