Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Telefonul cu iz de femeie ideală – sexy, deşteaptă şi bună la pat!

Data: 11/09/2015 | Autor: .

samsung-galaxy-s6-edge

Samsung Galaxy S6 Edge Plus este precum o femeie ideală, care are un „ambalaj” sexy, face dragoste ca-n filme şi mai este şi deşteaptă. O combinaţie pe care o găseşti foarte greu, iar atunci când o întâlneşti, ar fi bine să n-o scapi din mână.

Să ai un asemenea telefon este ca şi cum te-ai ţine de mână cu un top-model, iar toată lumea ar fi cu ochii pe voi. Am simţit senzaţia aceasta peste tot, la terasă în Centrul Vechi, pe plajă la Mamaia, în birou şi la mall.

20150903_204630-e1441966991781-171x304Avem în redacţie un Galaxy S5 Plus şi un Galaxy Note 4, însă din momentul în care a ajuns Samsung Galaxy S6 Edge Plus, prin intermediul Orange Smartphone Tester, toată lumea vrea să-l scoată în oraş.
Să se joace cu el, să facă fotografii, să îl prezinte prietenilor.

De unde această senzaţie? Pentru că simţi că este cu totul altceva decât ce-am văzut până acum la Samsung. Nu vrem să vă plictisim cu detalii tehnice, le-aţi văzut pe GadgetReport.ro în momentul lansării, aşa că ce veţi citi mai jos are legătură cu senzaţia pe care ţi-o oferă acest telefon.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus se remarcă cu forma zveltă, subţire, cu marginile metalice şi carcasa din sticlă. Chiar dacă ecranul este foarte mare, îl prinzi mai bine în mână decât pe Galaxy Note 4.

La fel ca şi cu o tipă mişto, trebuie însă să te porţi cu atenţie. Este un telefon delicat pe care n-ai vrea să-l scapi din mâini, fiind destul de fragil. Trebuie să-l ştergi mai tot timpul de amprente, însă satisfacţia gestului este garantată de look-ul sexy cu care te răsplăteşte.

20150904_185202Samsung Galaxy S6 Edge Plus ne-a cucerit cu formele sale. Ecranul Super AMOLED, curbat pe ambele laturi, te face să simţi că foloseşti un telefon 3D. Ai senzaţia că imaginea iese din ecran.

Efectul este pe măsura calităţii display-ului. Unul care are culori excelente şi, foarte important, se vede în condiţii bune şi pe soare puternic. L-am încercat într-un weekend la mare şi n-am avut probleme să citim stirile sau mesajele de pe Facebook.

Am fi vrut să fie rezistent la apă şi praf, precum Galaxy S5, însă să nu uităm că avem de-a face cu un telefon gândit pe alte considerente. Samsung Galaxy S6 Edge Plus a evoluat spre o zonă premium în care telefonul nu mai e o chestie banală, e un gadget aspiraţional pe care trebuie să-l tratezi ca atare.

O CAMERĂ CU IZ DE DSLR

20150905_175629De ambalaj v-am spus deja, e un fel de 90-60-90 în materie de telefoane. În materie de “inteligenţă”, Samsung Galaxy S6 Edge Plus are un procesor octa-core şi 4 GB de RAM. Aceste specificaţii fac ca telefonul să se mişte excelent în mediul oferit de Android-ul 5.1.1.

În cele două săptămâni de când îl testăm, n-am avut nici măcar o singură eroare, nicio aplicaţie n-a îngheţat, iar toate funcţiile au funcţionat instant, ireproşabil. O situaţie rară, mai ales la telefoanele cu Android.

Un telefon fără o cameră bună este ca un top model care nu ştie să facă sex. Samsung Galaxy S6 Edge Plus îţi dă, din acest punct de vedere, cele mai tari happy-endings-uri. Am testat-o în toate mediile posibile, la birou, pe stradă, acasă, pe plajă, ziua şi noaptea, iar rezultatele au fost, de fiecare dată, excelente.

Fotografiile şi inregistrările video ies atât de bine încât ajungi să te enervezi atunci când le ridici pe internet şi conversia face să piardă din calitatea originală.

Ne-a plăcut şi modul în care Samsung a stabilizat camera, astfel că, de exemplu, atunci când filmezi, imaginea o să fie lină, fără tremurături. Vezi clipul filmat de noi la mare ca să înţelegi la ce ne referim.

Camera, vă garantăm, o să vă ofere cele mai multe satisfacţii la Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

UN TELEFON DE-O NOAPTE

Chiar dacă are o baterie de 3000 mAh, Samsung Galaxy S6 Edge Plus nu ţine mai mult de o zi în condiţii normale. Va trebui ca pe seară să îl pui în priză, asta pentru că ecranul uriaş consumă foarte multă energie.

20150905_191146Poţi să faci compromisuri, să-l treci în modul ECO, să îi dai luminozitatea pe AUTO, să opreşti GPS-ul, Bluetooth-ul, datele mobile, însă ce farmec ar mai avea? Ideea e că, dacă îl tratezi gospodăreşte, te va ţine o zi şi o noapte, dar nu mai mult.

Dincolo de autonomie, remarcabil este modul foarte rapid în care se încarcă. Îl pui 20 de minute în priză şi se încarcă la 50%, iar într-o oră îl ai full. O chestie care îl deosebeşte net de toate smartphone-urile lansate până acum de Samsung.

Este o idee bună să-i cumperi un încărcător wireless, însă noi am rămas la tradiţionalul încărcător prin cablu, mai cu seamă că l-am folosit şi pentru a face transferuri de muzică, filme şi alte fişiere din şi în laptop.

Cât timp va ţine bateria încastrată, rămâne de văzut. Probabil că, după 2-3 ani de utilizare intensă, o să îl duci în service să îi pui alta nouă. Sau poate că o să-l dai la buyback şi să cumperi următorul model de top.

UN TELEFON PRETENŢIOS

Concluzia? Samsung Galaxy S6 Edge Plus îţi dă satisfacţia unei relaţii bazate, bineînţeles, pe sentimente comune şi respect reciproc cu o tipă mişto, care te dă pe spate.

Este un telefon ireproşabil din mai toate punctele de vedere, cu excepţia fragilităţii. Însă mai există telefoane de top care să nu „sufere” de această „boală a frumuseţii”? Telefonul merită preţul pe care îl plăteşti. Este performant, are un ecran demenţial, se mişcă rapid pe internet şi face poze la o calitate excelentă. Tu ce îţi doreşti de la femeia, pardon, telefonul ideal?

PRECIZARE: Sperăm ca doamnele şi domnişoarele să nu se simtă lezate de asocierea telefonului cu un top model. Senzaţia, vă garantăm, este aceeaşi indiferent de sexul cu care comparăm Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

20150904_184555 20150904_184555 20150904_184555 20150904_184555 20150904_184555 20150904_184555 20150904_184555  20150904_184555

Loading...

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.