Samsung lanseaza aparatul foto NX200

Data: 24/11/2011 | Autor: .

Samsung va lansa sambata, 26 noiembrie, in Romania, modelul mirrorless NX200, o camera ce beneficiaza de senzorul APS-C CMOS de 20.3 megapixeli, captura de 7fps/100ms AF, ISO cu spectru variat, inregistrare full hd 1080 30p si un obiectiv unic Samsung -i Function, care permite reglarea parametrilor direct de pe obiectiv.

„Samsung a lansat acum 1 an NX100, mirrorless (cu obiective interschimbabile) cu un form-factor redus. Avea 14.6Mpx, era plasticos, declansa la 3 cadre pe secunda si filma 720p. Pana aici, toate bune si frumoase, dar cei de la reseach and development au decis ca totusi le trebuie un aparat foto mic care sa se foloseasca de suita de obiective lansate anterior si care sa le si puna in valoare.

 

Asadar, anul asta lanseaza NX200 cu un design “Retro Modern”, avand un senzor APS-C (1.5x) cu o arhitectura noua pe care-s inghesuiti 20.3Mpx, dar care totusi este insotit de o functie “analog to digital conversion” care (zic ei) ar trebui sa ajute imaginile din punctul de vedere al zgomotului de imagine.

 

Pe scurt … sa-l reduca pe cat posibil. (…) Marele avantaj al gamei de aparate foto mirrorless de la Samsung estesuitade obiective de care NX200-le beneficiaza exact de la lansare. (…) Dar am fost impresionat de calitatea obiectivelor prime si de cei 20Mpx. Intotdeauna am zis ca 12Mpx sunt suficienti pentru oricine si nu-mi schimb parerea, dar e o desfatare sa tragi la 20Mpx”, a declarat expertul Vlad Dodan.