Scentee. Gadgetul care aduce mirosuri pe internet (VIDEO)

Data: 3/02/2014 | Autor: .

scentee

Cum ar fi sa poti simti cu adevarat mirosul bunatatilor pe care prietenii le posteaza pe Facebook? Iar pentru cei romantici, parfumul florilor trimise virtual de persoana iubita?

Scentee, un start-up din domeniul tehnologiei, a inceput sa comercializeze la nivel international un gadget care iti permite sa percepi o gama larga de mirosuri, in functie de ce iti transmite cel cu care comunici.

Dispozitivul, prezentat anterior de GadgetReport.ro, se conecteaza prin Bluetooth la smartphone si tableta si emana mirosurile in functie de notificarea primita. De exemplu, daca primesti un Like pe Facebook, vei primi o aroma de capsuni sau menta.

Mai sunt disponibile arome de cafea si levantica. Sunt in pregatire si alte arome, printre care si una de sunca prajita.

Fiecare cartus costa 5 dolari si iti permite sa primesti 100 de “notificari”. Dispozitivul este compatibil cu iPhone, iPad si gadgeturile cu Android. Aplicatiile speciale sunt disponibile pentru Google Play si iTunes App Store.

Seturile de arome pot fi cumparate, prin PayPal, de pe site-ul oficial Scentee, pentru 35 dolari/pachetul. Atentie, insa, transportul costa inca 30 de dolari.