Seinfeld implineste 27 de ani! Vezi episodul pilot difuzat în 1989

Data: 6/07/2016 | Autor: .

seinfeld implineste 27 de ani

Considerat de mulţi cel mai bun serial de comedie din istoria televiziunii, sitcomul american Seinfeld aniversează 27 de ani de la difuzarea primului episod, pe 5 iulie 1989. Vedeţi pilotul Seinfeld, cu Jerry, Seinfeld, George Constanza, Elaine Benes şi (Cosmo) Kramer, pe GadgetReport.ro!

Serialul, difuzat în anii ’90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod.

seinfeld-article-newspaper-apSerialul a castigat 10 premii Emmy, iar ultimul episod este al treilea cel mai urmarit final de serial din istorie.

„Nu se întâmplă nimic în acest show. Vedeţi, e ca în viaţă. Mănânci, mergi la cumpărături, citeşti, mănânci, mergi la cumpărături“, spune personajul George, într-unul dintre episoade.

seinfeldSeria TV a bătut multe recorduri (de la costul unui minut de publicitate până la onorariile încasate de actori), performanţe greu de egalat chiar şi de către protagonişti.

Pentru public, drama despărţirii de Seinfeld a început să se vindece abia în 2004.

Abia atunci un alt sitcom, Friends, a depăşit audienţa pe care o avea în acelaşi timp Seinfeld, un serial care era difuzat în reluare.

Ulterior, Jerry nu a mai reuşit să fie implicat într-o producţie de o asemenea anvergură, chiar dacă a a revenit în 2012 cu un nou proiect, „Comedians In Cars Getting Coffee“.

Vedeţi mai jos primul episod pilot din serialul care a rescris istoria sitcomului american.