Selfie stick-ul, viitorul in televiziune?

Data: 16/06/2015 | Autor: .

selfie stick

Televiziunea australiana Sky News a gasit o solutie inedita si foarte interesanta pentru a-si asigura imagini live din orice colt al tarii, la costuri extrem de mici. 12 reporteri de teren au fost dotati cu selfie stick-uri pentru a face transmisiile video prin intermediul telefonului mobil.

Greg Byrnes, channel manager la Sky News Live, a declarat, pentru Mashable Australia, ca solutia tehnica s-a dovedit a fi optima din punct de vedere tehnic cat si editorial, reporterii avand astfel sansa de a transmite in direct evenimente in desfasurare.

selfie stick 1

„Reporterii isi pot monta selfie stick-ul in orice moment la telefon, alaturi de microfonul extern. Astfel ca, in numai cateva secunde, pot transmite imaginile in direct de oriunde”, a declarat acesta.

Transmisiile sunt realizate prin intermediul unei aplicatii dedicate, LiveU SmartGRIP, care asigura o calitate foarte buna a imaginii si sunetului.

Vedeti mai jos un clip video in care reporterul Joe Tidy il intervieveaza pe politicianul Ed Miliband cu ajutorul selfie stick-ului.