Sexul trece în SF! Robotul sexual Harmony devine realitate

Data: 16/02/2016 | Autor: .

Robotul sexual Robotul-Harmony-devine-realitate-571x304

Producătorul de jucării sexuale Matt McMullen a lansat conceptul primului robot sexual „inteligent” din lume. Harmony va fi produs în toate variantele preferate de clienţi şi promite o experienţă sexuală pe măsura aşteptărilor acestora, relatează GadgetReport.ro

„Clientul va putea construi personalitatea păpuşii, în funcţie de preferinţele pe care le are”, afirmă şeful companiei, Matt McMullen, citat de DailyMail.

„Dacă el nu vrea ca partenera sa să fie inteligentă, ea nu va fi sau dacă va vrea ca ea să fie timidă, ea va fi timidă. Cu ajutorul unor căşti, utilizatorul va putea auzi tot ceea ce va dori să audă, pentru că sunetul simulează cele mai diverse dorinţe pe care le putem avea”, a declarat acesta.

Robotul sexual a fost dezvoltat împreună cu actorul de filme pentru adulţi Tyger Drew-Honey. Deşi astfel de produse sunt deja disponibile pe piaţă, Harmony vine să ducă experienţa la un alt nivel, spun dezvoltatorii.

„Robotul sexual va putea fi realizată pornind de la preferinţele clientului, de la forma trupului la personalitate”, afirmă aceştia. Realizată dintr-un silicon special, păpuşa beneficiază de tot felul de senzori care promit să ducă experienţa sexuală cât mai aproape de realitate. Aceasta se va „încălzi”, se va mişca şi va reacţiona precum o femeie care trăieşte o partidă de sex de calitate.

Producătorul de jucării sexuale Matt McMullen estimează că, în viitor, roboţii sexuali vor putea înlocui femeile care practică prostituţia.

Sexul cu roboţi înseamnă că îţi înşeli partenera?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.