Smell Dating. Reţeaua socială în care îţi miroşi partenera

Data: 30/03/2016 | Autor: .

Smell Dating Smell-Dating-gadgetreportDacă credeaţi că reţelele amoroase de pe internet precum Tinder, OK Cupid sau Badoo reprezintă culmea în materie de întâlniri sentimentale, aflaţi că în Statele Unite s-au pus bazele unei reţele sociale, Smell Dating,  în care utilizatorii îşi caută jumătatea pe baza mirosului pe care partenerii îl emană, relatează GadgetReport.ro

Cine vrea să se înscrie pe Smell Dating trebuie să trimită potenţialului partener un tricou pe care să-l fi purtat cel puţin trei zile, fără să foloseşti deodorant. Acesta va ajunge gratuit la destinatar. Dacă acesta îl va mirosi şi i se va părea atractiv, îi va trimite la rândul lui un tricou cu mirosul personal.

Cu alte cuvinte, dacă miroşi că e loc de compatibilitate, ai toate şansele să-ţi găseşti jumătatea.

Dezvoltat de artistul Tega Brain şi editorul Sam Lavigne, serviciul de dating are deja foarte mulţi utilizatori, semn că mirosul partenerilor chiar contează atunci când vine vorba de sentimente şi sex.

La Smell Dating, noi am înţeles că problema compatibilităţii este una chimică. Internetul a schimbat experienţa olfactivă cu una plată, seacă, care nu rezonează cu simţurile care contează când e vorba de relaţii sociale”, au declarat dezvoltatorii reţelei.

Cine vrea să se înscrie în reţea trebuie să plătească 25 de dolari, preţ în care este inclus tricoul de test şi transportul tricourilor între parteneri.

Reteaua este în acest moment în faza Beta, iar accesul se face pe bază de cerere.

Smell Dating from Tega Brain on Vimeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *