Browsing: Software

Afla informatii despre cele mai noi si populare programe software, indispensabile computerului, tabletei sau smartphone-ului dvs. Puteti citi ultimele noutati despre diverse programe si aplicatii, de la antivirusi, la managere de download, social-media, playere multimedia etc.

Android Auto oferă o serie de funcții excelente de pe telefonul tău direct pe ecranul mașinii tale. Funcțiile sale principale sunt legate de traseele GPS și comenzile audio. Poți chiar să folosești modul cu ecran divizat pentru a le controla pe ambele deodată, dar știai că îl poți folosi și pentru a reda videoclipuri YouTube?

Google a lansat prima versiune beta a Android 15. Aceasta aduce mai multe funcții noi și îmbunătățiri sistemului de operare Android, cu accent pe productivitate, confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, un suport mai bun pentru dezvoltatori și creatori de conținut, comunicare și, bineînțeles, performanță și calitate.

Aplicația de navigație Waze are parte de un nou set de actualizări menite să îmbunătățească și mai mult experiența utilizatorilor. Noile funcții vor fi disponibile, din această lună, atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS, se menționează într-o postare pe blogul Waze.

Google anunță că instrumentele bazate pe inteligență artificială din Google Photos vor fi disponibile pentru toți utilizatorii care folosesc aplicația, fără a fi nevoie de abonament. Este vorba despre Magic Eraser, Photo Unblur și Portrait Light.

Dacă simţi că telefonul tău Samsung nu mai funcţionează aşa cum trebuie, că se blochează în aplicaţii, iar unele nu se mai deschid deloc, este timpul să îl resetezi la configuraţia iniţială. Vei vedea că merge mult mai repede şi că bateria o să te ţină mai mult.

OpenAI a ales ziua de 1 aprilie pentru a anunța că va începe să ofere ChatGPT fără a fi nevoie să ai un cont dedicat. Desigur, o bună regulă de bază este să nu ai încredere în nimic din ceea ce citești pe internet în prima zi a lunii, dar aceasta nu este o glumă de 1 aprilie: poți începe efectiv să adresezi întrebări ChatGPT fără să te conectezi la contul tău OpenAI sau fără să ai deloc un cont OpenAI.

 Qualcomm a lansat noua generație de procesoare mobile Snapdragon 8s Gen 3, care vor fi prezente pe noile generații de telefoane din gama medie, ce vor fi lansate în acest an. Dincolo de specificațiile excelente în materie de foto&video, noile procesoare aduc AI pentru prima dată pe telefoanele din gama medie.

WhatsApp, cea mai populară aplicație de mesagerie din lume, are un sistem de blocare pentru a vă împiedica să vedeți mesajele pe care nu doriți să le vedeți. Puteți bloca utilizatorii așa cum puteți fi și voi blocați de alții. Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe Whatsapp.