Crezi ca nu ai virusi in calculator? Incearca acest anti-malware

Îţi place? Dă
şi

anti-malware anti-malware-gadgetreport

Atunci cand intri pe internet, asta inseamna ca descarci in calculatorul tau tot felul de pachete de date. Printre acestea se afla, posibil, si virusi, in principal soft-uri de tip malware pe care un antivirus clasic, care nu este actualizat, nu poate sa le depisteze. Încearcă anti-malware-ul recomandat de GadgetReport.ro

Ce fac aceste software-uri malware? In primul rand iti copiaza datele confidentiale (parole, formulare de inscriere etc.) pe care le trimit apoi hackerilor.

anti-malware BANNER_gadget

In acest mod poti ramane peste noapte fara bani in cont sau te poti trezi cu accesul restrictionat la mail sau alte site-uri pe care le folosesti.

anti-malware anti-malware-460x304

Sunt foarte multe programe de tip malware atat de bine realizate incat nu sunt detectate decat cu instrumente software profesionale.

Una dintre cele mai bune solutii anti-malware este cea dezvoltata de malwarebytes.org. Un utilitar simplu, gratuit, pe care il puteti descarca de aici si care va curata calculatorul de posibilele amenintari.

anti-malware anti-malware-2-462x304

Noi l-am folosit si, dupa cum vedeti in imagini, ne-a gasit 3 amenintari desi anti-malware-ul de pe Windows 10 afirma ca avem calculatorul curat.

anti-malware anti-malware-3-465x304

Scrie un comentariu