Cum îţi recuperezi datele pierdute? Cel mai bun şi mai simplu software de recovery

Îţi place? Dă
şi

easeus data recovery wizard free 10.8 EaseUS-Data-Recovery-Wizard-Free-10

Să îţi păstrezi în siguranţă fotografiile, filmele, muzica sau fişierele text pe un PC, laptop, telefon sau hard extern poate fi, de multe ori, o misiune imposibilă. Sunt şanse reale ca dispozitivul respectiv să se strice şi să pierzi informaţiile. Pentru a le recupera există multe aplicaţii, dintre care una dintre cele mai bune este EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8, relatează GadgetReport.ro

easeus data recovery wizard free 10.8 BANNER_gadget

Software-ul, realizat de EaseUS,  este unul dintre cele mai uşor de folosit pe care le-am văzut în ultimii ani.

EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 se descarcă de pe site-ul oficial şi, din momentul în care l-ai instalat, vei putea să îţi recuperezi din câteva simple comenzi datele pierdute de pe orice dispozitiv, de la PC, laptop şi harduri externe la smartphone-uri, tablete, carduri SD, camere foto&video etc.

easeus data recovery wizard free 10.8 EaseUS-Data-Recovery-Wizard-1024x325

Aplicaţia este capabilă inclusiv să recupereze datele de pe un hard-disk formatat, astfel încât să beneficiezi din nou de ele, la fel ca la început, fie că este vorba de fişiere text şi excel, fotografii, filmări video, muzică, email-uri etc.

Pentru a recupera datele, există două moduri. Unul Basic „quick scan”, care acţionează rapid pentru găsirea fişierelor pierdute şi altul „deep scan” care recuperează absolut toate informaţiile de pe mediul de stocare ţintă, inclusiv fişierele iniţial ascunse (hidden files)

easeus data recovery wizard free 10.8 DataRecoveryAplicaţia EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 este excelentă dacă, de exemplu, aţi fost atacaţi de un virus care v-a şters sau compromis datele, sau dacă sistemul de operare a crăpat.

În varianta gratuită, EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 vă permite să recuperaţi până la 2 GB de date de HDD, SSD, USB etc. Cu ajutorul tool-ului puteţi reiniţializa partiţii pierdute şi să exportaţi datele într-un alt mediu de stocare, mai sigur.

În varianta Pro, nu există o limită de recuperare de date şi, în plus, licenţa este permanentă, fără să fie nevoie să plătiţi nimic în plus. În aceste zile există o ofertă specială care vă permite să descărcaţi aplicaţia EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 în varianta Pro la preţul de 69,95 dolari.

Pentru 99,99 dolari, aveţi acces la versiunea Pro-Win PE, care vă permite să recuperaţi datele chiar şi atunci când sistemul dă erori majore. Toate versiunile beneficiază de varianta Free Trial, adică le puteţi încerca înainte să le cumpăraţi.

În mod excepţional, în această perioadă (noiembrie 2016), întregul pachet de servicii EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 poate fi cumpărat la preţul de 95,34 dolari. Detalii aflaţi de pe site-ul oficial.

easeus data recovery wizard free 10.8 EaseUS-Data-Recovery

Scrie un comentariu