Google Datally. Aplicaţia care te ajută să consumi mai puţine date pe telefon

Îţi place? Dă
şi

google datally datally-1024x682Google Datally este numele noii aplicaţii lansată de Google care promite să gestioneze la un nivel optim consumul de date mobile, atunci când foloseşti un telefon cu Android. Aplicaţia este gratuită, în Google Play, relatează GadgetReport.ro

Google Datally are o interfaţă simplă şi uşor de folosit. Din momentul în care o instalezi, aplicaţia îţi cere să îi oferi acces la sistemul de operare, pentru a putea să optimizeze consumul de date, afirmă experţii de la Starbyte.

google datally Screenshot_20171130-072147-450x800

Google Datally GadgetReport.ro 1

Odată ce îi acorzi accesul, aplicaţia se va activa şi va lucra în background. Google Datally îţi va semnala ce aplicaţii se conectează la internet şi câte date consumă, astfel că le vei putea opri accesul, pentru a salva din volumul de date asigurat de abonament sau cartelă.

Google Datally oferă şi o serie de recomandări pentru folosirea la un nivel optim al datelor mobile, astfel încât să nu te trezeşti că rămâi fără internet mobil, atunci când ai nevoie.

google datally Screenshot_20171130-072133-450x800

Google Datally GadgetReport.ro 12

Una dintre funcţiile excelente pe care Google Datally o oferă este cea de căutare a reţelelor Wi-Fi, astfel că vei putea trece automat pe acestea şi să faci economie de date mobile.

Până la lansarea oficială, de pe 29 noiembrie, Google Datally s-a aflat în teste în Philipine, iar reacţiile celor care au folosit-o au fost pozite.

Peste 500.000 de oameni au descărcat aplicaţia şi o folosesc şi în prezent.

Pentru a utiliza Google Datally, aveţi nevoie de un telefon care să ruleze minim Android 5.0.  Descarca aplicaţia de AICI.

Scrie un comentariu