Google Maps ne va spune unde am parcat maşina

Îţi place? Dă
şi

Google Maps google-maps-parcare-450x800Noua versiune a aplicaţiei Google Maps, aflată în faza de dezvoltare, va fi capabilă, printre altele, să rezolve o problemă cu care se confruntă mulţi dintre şoferi. Cu ajutorul GPS-ului de pe telefon şi a datelor mobile, Google Maps ne va indica unde am parcat maşina, o soluţie utilă mai ales în cazul parcărilor din mall-uri, extrem de aglomerate, relatează GadgetReport.ro

Pentru a identifica maşina, aplicaţia ne va cere să setăm locul în care am parcat, cu ajutorul unui buton albastru şi a funcţiei „Save your parking”, opţiune aflată în meniu.

Google Maps BANNER_gadget

Odată ce am setat locul de parcare, Google Maps ne va oferi detalii despre traseu, inclusiv cu fotografii şi indicaţii Audio.

Apple Maps are o funcţie similară pentru iOS 10, însă necesită activarea funcţiei Bluetooth între iPhone şi maşină. Asta dacă ai un automobil dotat cu Bluetooth.

Google Maps google-maps-parcare-2-450x800Versiunea Google Maps cu funcţia de parcare inclusă se află în faza beta, pentru telefoanele şi tabletele cu sistemul de operare Android. Google nu a anunţat când va fi disponibilă versiunea finală însă, din experienţa anterioară, cel mai probabil nu va dura mai mult de o lună.

Nu este exclus ca Google să lanseze o versiune de Maps şi pentru iPhone.Google Maps google-maps-parcare-3-450x800

Scrie un comentariu