Sony LA-EA5. Un nou adaptor pentru obiectivele cu montură A

Data: 2/09/2020 | Autor: .

Sony a lansat noul LA-EA5, un adaptor full-frame de 35 mm pentru obiective cu montură A (model LA-EA5), care permite utilizatorilor să utilizeze cu ușurință noile body-uri cu montură E alături de obiective cu montură A. Adaptorul Sony LA-EA5 va fi disponibil la finalul lunii octombrie 2020 la un preț aproximativ de 1400 lei.

Utilizând noul adaptor Sony LA-EA5 pentru montură A, utilizatorii pot folosi funcția de autofocalizare și capacitățile de fotografiere de mare viteză ce se regăsesc pe cele mai noi camere Sony cu montură E cu obiective  SSM (Super Sonic Wave Motor) și SAM (Smooth Autofocus Motor) cu montură A, precum și în combinație cu obiective cu montură A care nu au motoare de focalizare internă.

Sony Alpha 7S III.  Noua cameră foto cu senzorul de imagine Exmor R™ CMOS full frame

Când este utilizat cu modelele Alpha 7R IV sau Alpha 6600, e posibilă fotografierea în rafală rapidă cu tracking AF/AE la până la 11 cadre pe secundă (FPS) cu obiectivele SSM/SAM, dar și cu obiectivele care nu au motoare de focalizare internă, precum Sonnar T* 135mm F1.8 ZA și Planar T* 85mm F1.4 ZA. Este suportat complet sistemul AF de detecție a fazei, acoperire AF, Real-time Eye AF atât pentru oameni, cât și pentru animale, Real-time Tracking și urmărire AF/AE (expunere automată).

Sony lansează noua aplicație de desktop „Imaging Edge Webcam