Studiu ştiinţific. Sexul e mai bun cu cât înaintezi în vârstă?

Data: 20/04/2018 | Autor: .

partidele de sex Studiu-ştiinţific

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, partidele de sex sunt tot mai de calitate. Cel puţin asta arată un studiu efectuat în Statele Unite, la care au participat 6000 de persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 93 de ani, relatează GadgetReport.ro

Participanţii la studiu au trebuit să răspundă la întrebări legate de calitatea vieţii sexuale – cât de des au făcut sex în ultimele şase luni, câţi parteneri sexuali au avut, cât de implicaţi au fost implicaţi în activitatea sexuală şi cum evaluează experienţa, pe o scară de la 0 la 10.

În urma sondajului, cercetătorii au stabilit o legătură directă între calitatea activităţii sexuale şi vârsta subiecţilor.

„Calitatea activităţii sexuale creşte pe măsura înaintării în vârstă. Explicaţia are legătură cu modul în care oamenii percep sexul. Pentru cei tineri, cel mai important este să aibă multe partide de sex, în timp ce partenerii în vârstă sunt mai atenţi la calitatea sexului”, a declarat Miri Forbes, unul dintre autorii studiului, citat de Business Insider.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.