Super serial cu piraţi! Primele imagini din noul sezon Black Sails

Data: 22/01/2016 | Autor: .

Black Sails sezonul 3 incepe pe 24 ianuarie

Paramount lansează pe 24 ianuarie primul episod al celui de-al treilea sezon al serialului Vele Negre/Black Sails. Serialul este difuzat în România pe canalul Paramount. Primele două serii le găsiţi şi pe alte surse, de la Netflix la site-urile româneşti de filme online.

Acțiunea celor 10 episoade din noul sezon Black Sails are loc cu 20 de ani înaintea întâmplărilor din romanul lui Robert Louis Stevenson, “Treasure Island”. În noul sezon, publicul va face cunoștință cu o serie de personaje istorice, cum ar fi Blackbeard – Barbă Neagră, unul dintre cei mai înfricoșători pirați din toate timpurile, interpretat de Ray Stevenson (Divergent, Thor).

Cel de-al treilea sezon al serialulul premiat la Emmy promite acțiune, momente tensionante și răsturnări de situație. Charles Town se află în plină distrugere, iar oamenii se tem din ce în ce mai mult de Căpitanul Flint.

Campania sa de teroare atinge limitele nebuniei, iar John Silver va încerca să readucă la suprafață latura umană a căpitanului. Cu Eleanor Guthrie scoasă din ecuație, Jack Rackham și Căpitanul Charles Vane se luptă să securizeze Nassau.

Pirații căpitanului Flint se luptă să-și apere teritoriul, aflându-se permanent sub amenințarea puterii centrale care urmărește să-i elimine. Povestea continuă să fie marcată de intrigi politice, război, lupta pentru supraviețuire și supremație.

Din distribuția filmului nu lipsește Toby Stephens, în rolul căpitanului Flint, Hannah New în rolul lui Eleanor Guthrie și Luke Arnold, în rolul John Silver. Ray Stevenson se alătură distribuției în rolul lui ‘Blackbeard’, care are aparent niște treburi nerezolvate cu rivalul său, căpitanul Charles Vain, interpretat de Zach McGowan.

Serialul Vele Negre este creat de Jonathan E. Steinberg (Jericho, Human Target) și Robert Levine (Touch).

Noile episoade pot fi urmărite începând din 24 ianuarie, în fiecare duminică, de la ora 23:00, pe canalul Paramount.