Syngenta, premieră pe internet! Transmite live un eveniment agricol

syngenta-gadgetreport.ro

Syngenta, liderul naţional la cultura de floarea soarelui, face un pas important in comunicarea cu fermierii români. În premieră în industria agro din România, compania va transmite în direct, pe internet, un eveniment de profil, relatează GadgetReport.ro

Este vorba de o întâlnire cu aproximativ 350 de fermieri, care va avea loc astăzi în Amzacea, judetul Constanta. Transmisia va fi efectuata la rezoluţie HD şi va putea fi urmărită, gratuit şi fără niciun fel de restricţii, AICI.

„Ne-am dorit sa oferim partenerilor nostri fermieri posibilitatea de a fi alaturi de noi chiar daca sunt la kilometri distanta, dovedind inca o data deschiderea companiei Syngenta catre inovatie”, a declarat Bogdan Popescu, director de vanzari Sud-Est Syngenta.

„Pentru prima data in industria agro, evenimentul poate fi urmarit integral in direct din orice colt al tarii prin simpla conexiune la internet, pe telefon, tableta, laptop sau televizor. Pentru acest eveniment, prezentam tehnologia Syngenta pentru culturile de porumb, floarea soarelui, rapita si cereale, bune practici in agricultura si demonstram eficienta solutiilor integrate Syngenta. De asemenea aducem in fata fermierilor singurul hibrid de orz din Romania. Totodata, impreuna cu partenerii nostri media, Btvideo.ro, vom dezvolta in viitor canale de comunicare in pas cu noile tendinte multimedia. Suntem o companie bazata pe inovatie in agricultura, inovatie care se va regasi si in proiectele de comunicare cu fermierul roman”, a mai declarat oficialul Syngenta.

20160525_113724

Potrivit unui studiu de specialitate, realizat de experţii de la Frames pentru o importantă companie de profil, agricultura românească ar putea înregistra, în acest an, cele mai bune rezultate din ultimul deceniu.

Vremea favorabilă din primăvară, creşterea investiţiilor în agricultură, relansarea consumului, evoluţia preţurilor şi dezvoltarea relaţiilor de afaceri la nivel regional converg către concluzia că business-ul din agricultură ar putea depăși 24,49 miliarde lei în 2016, cu peste 12 miliarde de lei peste nivelul de referinţă din 2010.

Se estimează, astfel, că business-urile din agricultură ar urma să treacă în 2016, în premieră, de pragul de 10.000 de firme, faţă de 8067 în 2010, 9533 în 2013 şi 9929 în 2014, ultima referinţă pentru care există date statistice finale.