Cum arată noul BlackBerry Leap, telefonul pentru corporatişti (VIDEO)

Îţi place? Dă
şi

BlackBerry-LeapBlackBerry a lansat la MWC Barcelona 2015 noul smartphone BlackBerry Leap, un gadget a cărui principală atracţie o reprezintă autonomia, de peste 25 de ore la o utilizare intensă. Canadienii speră să vândă telefonul mai ales corporaţiilor, cărora le oferă un software care criptează emailurile.

Autonomia de peste 2 zile se datorează noului acumulator de 2800 mAh şi inovaţiilor BlackBerry care reduc consumul de energie la cel mai scăzut nivel posibil.

BANNER_gadget

În rest, telefonul nu oferă cine ştie ce specificaţii. BlackBerry Leap vine cu un ecran de 5 inci cu rezoluţie HD (1280 x 720 Pixeli) şi o densitate a pixelilor de 294 ppi. Surprinzătoare este alegerea procesorului, un dual-core Qualcomm Snapdragon S4 Plus tactat la 1.5 Ghz, de generaţie mai veche, motivele fiind probabil legate strict de preţ.

BlackBerry Leap are un accelerator grafic Adreno 305, 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128 GB. Telefonul oferă două camere foto, una de 8 megapixeli cu autofocus şi flash LED ce poate filma în format FullHD la 30 fps şi o alta frontală, de 2 megapixeli, ce poate filma în format HD.

BlackBerry Leap are 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot, bluetooth 4.0, GPS, radio FM, microUSB 2.0 şi rulează sistemul de operare BlackBerry 10.3.1.

BlackBerry Leap va fi disponibil din aprilie la un preţ de 275 dolari.

Scrie un comentariu