Galaxy Note Fan Edition. ,,Urmaşul” lui Galaxy Note7, anunţat oficial

Îţi place? Dă
şi

galaxy note fan edition galaxy-note-fan-edition-3-1024x682

Galaxy Note Fan Edition este numele noului phablet pe care sud-coreenii de la Samsung îl lansează, oficial, pe 7 iulie. Telefonul este, în fapt, modelul Galaxy Note7 refăcut, cu o baterie mai mică şi cu software-ul de la Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro

Galaxy Note Fan Edition va debuta, pe piaţa sud-coreeană, pe 7 iulie. Comercializarea internaţională a telefonului este pusă sub semnul întrebării, în condiţiile în care Samsung îşi propune să vândă doar 400.000 de unităţi Galaxy Note Fan Edition.

galaxy note fan edition galaxy-note-fan-edition-1024x683Telefoanele sunt, de fapt, modelele Galaxy Note7 retrase de pe piaţă, care au fost refăcute şi securizate pentru a se preveni pericolul de explozie.

Principala noutate o constituie bateria nouă, de 3200 mAh, despre care Samsung afirmă că a trecut 8 teste de securitate pentru a preveni supraîncălzirea.

Designul telefonului este aproape identic cu modelul Galaxy Note7, singurele modificări fiind prezenţa logo-ului Fan Edition pe spate şi absenţa logo-ului Samsung de pe faţă.

GALAXY NOTE FAN EDITION, PRET EXCELENT

galaxy note fan edition galaxy-note-fan-edition-4-1024x682Interesant este că Galaxy Note Fan Edition va fi vândut la un preţ foarte bun, de numai 611 dolari, cu 40% sub cel la care a fost comercializat Note7.

La fel ca Note7, Note Fan Edition este rezistent la apă şi praf şi include S Pen.

Telefonul va fi disponibil în culorile Note 7 — Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium şi Black Onyx.

La capitolul software, noul smartphone Galaxy Note Fan Edition rulează Android-ul de pe S8 alături de câteva dintre facilităţile Bixby, precum Bixby Home şi Bixby Reminders.

 

CITESTE SI:

Galaxy Note8 debutează la IFA. Cum va arăta cel mai spectaculos smartphone din istoria Samsung

Scrie un comentariu