Samsung Galaxy S IV, primul telefon cu procesor Octa Core (VIDEO)

Îţi place? Dă
şi

samsung-logo1

Samsung va lansa cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy pe data de 22 martie, in cadrul Mobile Unpacked. Potrivit Asia Economic News, sud-coreenii nu s-au decis inca in privinta locatiei, pe lista scurta aflandu-se Londra, New York si Seul.

Potrivit publicatiei, noul telefon va veni cu un ecran de 5 inch, Full HD la 1080p. Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa fie primul telefon din lume ce va rula noul procesor Exynos 5 Octa (8-Core) alaturi de o placa ARM’s Mali-T658 GPU.

Lista specificatiilor mai include 2 GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.

Gearbest 2017 Top Sellers, Buy One Get  Free Gifts promotion
2017 Top Sellers, Buy One Get Free Gifts

Scrie un comentariu