Telepatia este posibila! Un experiment fabulos (VIDEO)

Data: 11/05/2015 | Autor: .

telepatieTelepatia este posibilă, iar oamenii de ştiinţă lucrează la dezvoltarea unei tehnologii care ne-ar putea face, în viitor, să comunicăm prin intermediul gândurilor. Deşi pare subiect de film science fiction, există deja un studiu care demonstrează acest lucru.

Potrivit cercetătorului Jerry Adler, de la Universitatea din Washington, testele făcute până acum au demonstrat că, folosind o bobină magnetică ataşată creierului unei persoane, aceasta poate transmite cuvântul ”da” unei alte persoane aflat în cealaltă parte a clădirii. Când semnalul este primit, aceasta vede un fel de flash care îi semnalează recepţia.

Metodele mai puţin invazive şi care nu implică electrozi şi multe cabluri nu pot fi ”calibrate” foarte bine la ora actuală, însă se fac paşi importanţi şi în această privinţă, a declarat Adler.

Deşi pare incredibil, dincolo de transmiterea gândurilor, savanţii cred că vom putea transmite, telepatic, şi amintiri. Dovadă că, pe testele făcute pe şoareci, au reuşit să transmită amintirea unei sarcini din creierul unui şoarece în creierul altuia astlfel încât cel de-al doilea să o poată rezolva mai repede.

Detalii, dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei, aflaţi din emisiunea TV Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *