Totul despre sex! Cum să cucereşti femeia care îţi place

Data: 25/02/2016 | Autor: .

totul despre sex Totul-despre-sex-Cum-să-cucereşti-femeia-care-îţi-place

Dacă vrei să cucereşti femeia, foloseşti săpunul Cheia sau înveţi totul despre sex! Era o expresie de pe vremea lui Ceauşescu. Nu este însă chiar atât de simplu.

Dacă vrei o relaţie bazată pe “sentimente comune şi respect reciproc” sau poate doar una bazată pe sex, încearcă să urmezi sfaturile experţilor în „limbajul trupului”. S-ar putea să te ajute să treci de emoţii, de trac, de întrebări, să capeţi tupeu şi să îţi dai seama atunci când cineva te place.

1. Primul şi cel mai important pas este să uiţi de toate întrebările existenţiale care, cu siguranţă, îţi trec prin cap: Sunt oare atractiv? Oare o să mă placă? Dar dacă mă refuză? Chestii clasice, de-ale bărbaţilor. Trebuie să pui piciorul în cap, să îţi iei inima-n dinţi şi să faci primul pas. Să te faci cunoscut. N-ai nimic de pierdut dacă te refuză.

2. Prima impresie contează! Aşa că, dacă te duci să intri în vorbă cu ea, încearcă să îi inţelegi universul. Sună pretenţios dar stai liniştit că orizonturile nu sunt atât de mari încât să devină intangibile. Lasă filozofia şi treci la fapte. Mergi înainte şi aranjează-te puţin, mănâncă o gumă, nu te apleca prea tare peste ea, foloseşte un glas calm, bărbătesc, nu te maimuţării, nu te da nici macho. Civilizat, galant, dar nu uleios, relaxat!

Totul despre sex! Cum să cucereşti femeia care îţi place

3. Zâmbeşte, este esenţial. Chiar dacă ai impresia că eşti un bufon, dacă îi zâmbeşti unei femei, o să vezi că vei avea mai multe şanse. Încearcă să fii degajat, adică nu sta închistat, nu eşti la un examen.

4. Foloseşte-te de cuvintele ei. Asta e o chestie esenţială pe care trebuie să o exersezi. Încearcă să îi completezi vorbele, să o susţii atunci când spune ceva, să îi dai argumente care să îi dea impresia ceea ce crede, ce spune, ce vrea, sunt lucruri pe care le împărtăşeşti şi le consideri importante. Ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă. Nu trebuie să devii un Yes-man care să facă numai ce îşi doreşte femeia. Ele vor bărbaţi cu iniţiativă nu de genul „facem ce vrei tu”.

5. Imbracă-te în ton cu ea! Dacă o vezi că are un stil vestimentar, încearcă să îţi adaptezi şi tu puţin ţinuta. Îţi dai seama cât de nasol este pentru ea să iasă cu tine în oraş – ea îmbrăcată în rochie şi tu în blugi rupţi şi geacă de piele? Nu zice nimeni să îţi schimbi stilul însă nu strică să îi dai măcar senzaţia că sunteţi pe aceiaşi lungime de undă.

6. NU te grăbi să o duci la orizontală! Asta e cea mai mare prostie care o poate face un bărbat atunci cînd întâlneşte o femeie de calitate, deşteaptă şi frumoasă, cu personalitate. Încearcă să îţi temperezi pornirile sexuale şi să nu o faci să se simtă – cum spun ele – „o bucată de carne”. La fel, ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă. Nu vrei să tragă ea de tine. Doar eşti bărbat!

7. Încearcă varietatea în orice! Este esenţial să nu mergeţi de fiecare dată în aceleaşi locuri, caută să o surprinzi cu idei şi fapte inedite. Dacă n-a fost niciodată la circ, e timpul să îi oferi această experienţă. Dacă n-a vizitat vreodată Casa Poporului, propune-i asta.Ideea esenţială este să nu te vezi cu ea doar în cluburi şi la film. Asta dacă vrei o relaţie adevărată.

 

Totul despre sex! Cum să cucereşti femeia care îţi place

8. Fă-i cadouri! Femeile sunt topite după astfel de lucruri. Cu orice le-ai surprinde, de la o floare la o pereche de cercei, indiferent de lucru, o să îl aprecieze. Încearcă însă să nu exagerezi. Caută momentele care sunt cu adevărat relevante, nu le îngropa în flori, bomboane etc.

9. Discută cu ea despre viitor! Femeilor le place la nebunie să îşi facă planuri, să gândească la ce vor face peste câţiva ani. Dacă nu te gândeşti încă la un viitor comun, caută să vorbeşti despre tine, despre ce planuri ai tu. O să aprecieze, garantat.

10. Spune adevărul, tot timpul! Cea mai mare greşeală în relaţia cu o femeie este să o minţi, indiferent de motiv. O să îşi construiască o impresie greşită şi tot timpul va căuta argumente care să-i susţină temerile.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.