Totul despre sex. Semnele că vrea să ajungă în pat cu tine!

Data: 3/02/2016 | Autor: .

Semnele-că-vrea-să-ajungă-în-pat-cu-tine-548x304

Se spune că totul în viaţă este influenţat de sex. Starea de bine, optimismul, productivitatea, fericirea – toate au legătură cu acest lucru. Pentru a ajunge însă la stadiul de a avea o viaţă sexuală activă şi mai ales fericită, psihologii francezi spun că trebuie să cunoşti câteva lucruri esenţiale. Un nou episod din seria ” Totul despre sex „.

1. Primul şi cel mai important sfat este să îţi observi partenera cu mare atenţie. Sunt câteva chestii de comportament care anunţă „unda verde” pentru a trece la nivelul următor. Dacă ea îşi dă cu mâinile prin păr, dacă îşi muşcă buzele, dacă îşi atinge urechea necontrolat, dacă din poziţia picior peste picior îşi desface picioarele spre tine şi, bineînţeles, dacă pune mâna pe tine înseamnă că vrea mai mult decât să vă întâlniţi ca prieteni.

2. Dacă la noua întâlnire s-a îmbrăcat ceva mai provocator, dacă şi-a deschis mai larg bluza, dacă a adoptat un machiaj mai îndrăzneţ şi s-a parfumat mai puternic, e semn că este pregătită.

3. Dacă din discuţii, o vezi că începe să îţi completeze vorbele, că îţi zâmbeşte misterios, că îşi dă ochii peste cap, oftează, îşi umezeşte buzele şi nu îi e teamă să discute despre sex, s-ar putea să fie pregătită. Nu strică să arunci o propunere indecentă.

4. Dacă începe să îţi povestească despre apartamentul ei, despre tot felul de detalii din casă, despre când şi cum este singură, înseamnă că dă semnalul că te poţi invita la ea. Sfatul nostru este să duci rapid discuţia spre un film interesant pe care să-l vedeţi împreună şi care este disponibil la tv sau pe calculator.

5. O vezi că de la cafeaua clasică şi apa plată de la prima întâlnire a trecut la o băutură alcoolică, că îşi doreşte un cocktail, un pahar de vin, ceva care s-o stimuleze – e semn clar că vrea să se relaxeze şi să meargă mai departe.

6. Dacă îţi face o invitaţie de orice natură la ea acasă, nu rata prilejul. E un semnal evident ca vrea să îi descoperi universul.

7.Dacă afli că îi place un anumit tip de mâncare, că vrea să experimenteze o băutură mai specială, că ar vrea o altă experienţă decât clasicul ieşit în oraş, nu ezita şi propune-i o intâlnire la tine sau la ea acasă, departe de ochii indiscreţi.

8.Dacă te-a prins de mână în timp ce vorbiţi, dacă o vezi că îşi trage scaunul mai aproape de tine, dacă se apleacă în faţă când îţi vorbeşte, dacă întoarce capul după tine când vă despărţiţi, înseamnă că e interesată de ceva mai mult decât un flirt clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.