Totul despre sex. Semnele care arată că vrea să ajungă în pat. Cu tine

Data: 27/02/2016 | Autor: .

totul despre sex zambet-sexy

Tu ce faci,  dragoste sau sex? E o dilemă din seria ” Totul despre Sex ” de când lumea. Se spune că dacă e cu sentimente, atunci poate să fie şi dragoste. Sau poate doar atracţie. Cine mai ştie. Cert este că, indiferent cu ce gânduri vrei să ajungi la orizontală, ideea e să te prinzi că persoana respectivă te doreşte. Altfel spus, să înţelegi semnele care arată că vrea să ajungă în pat. Cu tine.

1. Primul şi cel  mai important sfat este să o observi cu mare atenţie. Sunt câteva chestii de comportament care anunţă „unda verde” pentru a trece la nivelul următor. Dacă ea îşi dă cu mâinile prin păr, dacă îşi muşcă buzele, dacă îşi atinge urechea necontrolat, dacă din poziţia picior peste picior îşi desface picioarele spre tine şi, bineînţeles, dacă pune mâna pe tine înseamnă că vrea mai mult decât să vă întâlniţi ca prieteni.

2. Dacă la noua întâlnire s-a îmbrăcat ceva mai provocator, dacă şi-a deschis mai larg bluza, dacă a adoptat un machiaj mai îndrăzneţ şi s-a parfumat mai puternic, e semn că este pregătită.
3. Dacă din discuţii, o vezi că începe să îţi completeze vorbele, că îţi zâmbeşte misterios, că îşi dă ochii peste cap, oftează, îşi umezeşte buzele şi nu îi e teamă să discute despre sex, s-ar putea să fie pregătită. Nu strică să arunci o propunere indecentă.

Totul despre sex. Semnele care arată că vrea să ajungă în pat. Cu tine

4. Dacă începe să îţi povestească despre apartamentul ei, despre tot felul de detalii din casă, despre când şi cum este singură, înseamnă că dă semnalul că te poţi invita la ea. Sfatul nostru este să duci rapid discuţia spre un film interesant pe care să-l vedeţi împreună şi care este disponibil la tv sau pe calculator.

5. O vezi că de la cafeaua clasică şi apa plată de la prima întâlnire a trecut la o băutură alcoolică, că îşi doreşte un cocktail, un pahar de vin, ceva care s-o stimuleze – e semn clar că vrea să se relaxeze şi să meargă mai departe.

6. Dacă îţi face o invitaţie de orice natură la ea acasă, nu rata prilejul. E un semnal evident ca vrea să îi descoperi universul.

Totul despre sex. Semnele care arată că vrea să ajungă în pat. Cu tine

7. Dacă afli că îi place un anumit tip de mâncare, că vrea să experimenteze o băutură mai specială, că ar vrea o altă experienţă decât clasicul ieşit în oraş, nu ezita şi propune-i o intâlnire la tine sau la ea acasă, departe de ochii indiscreţi ai lumii.

8.Dacă te-a prins de mână în timp ce vorbiţi, dacă o vezi că îşi trage scaunul mai aproape de tine, dacă se apleacă în faţă când îţi vorbeşte, dacă întoarce capul după tine când vă despărţiţi, înseamnă că e interesată de ceva mai mult decât un flirt clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *