Trei dintre filmele nominalizate la Globurile de Aur 2020, în cinematografe în ianuarie

Data: 16/12/2019 | Autor: .

globurile de aur 2020 golden-globe

Knives Out (La cuțite), Bombshell (Scandalul) și 1917, trei filme cu șanse mari la Globurile de Aur 2020  vor putea fi văzute în cinematografele românești în prima lună a anului 2020,  relatează GadgetReport.ro 

Filmul Knives Out (La cuțite) are trei nominalizări la categoria Film Musical sau Comedie, pentru Cel mai Bun Film, Cel mai bun actor în rol principal, Daniel Craig și Cea mai Bună Actriță în rol principal, Ana De Armas.

Bombshell (Scandalul) transpune pe marile ecrane povestea reală a figurilor feminine care au zdruncinat în 2016 imaginea imperiului media Fox News, prin acuzații de hărțuire sexuală împotriva fostului CEO, Roger Ailes. Filmul este nominalizat la categoriile Cea mai bună actriță în rol principal, Charlize Theron și Cea mai bună actriță în rol secundar, Margot Robbie.

Filmul 1917 spune povestea a doi tineri soldați britanici aflaţi în mijlocul Primului Război Mondial cărora li se oferă o sarcină aparent imposibilă. Într-o cursă contra timpului, aceștia trebuie să traverseze teritoriul inamic pentru a transmite un mesaj care ar putea salva 1.600 de soldați – fratele unuia dintre ei aflându-se printre aceștia.

O experiență cinematografică despre care regizorul filmului, Sam Mendes, câștigător al premiului Oscar, declară: „Am vrut să călătoresc la fiecare pas și să respir fiecare respirație cu acești băieți. A fost cea mai interesantă misiune din cariera mea”.

globurile de aur 2020 1917_GG_RO_800x800

1917 are un mare potențial la căștigarea unui Glob de Aur

 

7 filme care cumulează în total 15 nominalizări la Globurile de Aur 2020 sunt distribuite de Vertical Entertainment în cinematografele din România.

Joker, care deține un număr record de spectatori la nivel mondial, în România fiind vizionat până în prezent de 520.693  spectatori, este nominalizat pentru  Cel mai Bun Film – Dramă, Cel mai Bun Regizor, Cea mai Bună Coloană Sonoră, și Cel mai Bun Actor în Rol Principal într-un film dramatic, Joaquin Phoenix. Alte filme din portofoliul Vertical Entertainment care strâng nominalizări sunt: Richard Jewell pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundarKathy Bates, Hustlers cu nominalizarea lui Jennifer Lopez pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, Missing Link pentru Cea mai bună animaţie.

 

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.