Unde poţi vedea, legal şi gratuit, mii de filme pe internet

Data: 18/07/2018 | Autor: .


Unde poţi vedea legal şi gratuit mii de filme, pe internetDacă vreți să vedeți filme și seriale pe internet, în România avem la dispoziţie destul de puţine variante. Dincolo de site-urile care difuzează producții piratate şi care sunt pline de viruşi, oferta de filme cu subtitrare în limba română este destul de redusă, principalele surse fiind HBO Go, Netflix, Orange Go, Digi Online, Telekom şi Vodafone 4GTV+. Există însă şi câteva surse alternative, gratuite, care vă pot oferi o experiență cel puțin inedită, relatează GadgetReport.ro

 

ARCHIVE.ORG

O  sursă  cuprinzătoare de filme gratuite este Archive.org . Acolo vei găsi tot felul de producţii noi şi vechi, show-uri tv din întreaga lume, înregistrările unor emisiuni de la televiziunile americane, spectacole şi evenimente sportive. E o arhivă multimedia uriaşă, unde ai acces inclusiv la cărţi, muzică şi alte fişiere interesante.

KANOPY

Dacă eşti pasionat de filmele mainstream, de documentare, o aplicaţie în vogă pe internet este Kanopy. Vei avea acces la o bază de date excelentă, cu materiale video inedite, inclusiv producții educative pe care nu le vezi în mod obişnuit la televizor. Accesul se face prin deschiderea unui cont cu userul de Google sau Facebook.

 PARAMOUNT VAULT

O altă sursă foarte interesantă de filme o găseşti pe Youtube, pe canalul Paramount Vault. Acolo vezi găsi câteva mii de filme produse de celebra casă de producţie americană, inclusiv producții destul de noi. Streamingul pe Youtube este excelent, aşa că nu vei avea nicio problemă să vezi în condiţii optime ce film îţi doreşti. Le cauţi direct din canal, în funcţie de tot felul de criterii, de la domeniu la anul apariţiei.

TUBI TV

Alternativa la Crakle este Tubi TV, o platformă online gratuită care oferă o mare varietate de filme și seriale. Interfaţa este simplă, prietenoasă şi este optimizată pentru mobil, aşa că vei putea vedea filmele şi pe telefon, în condiţii optime. Nu îţi trebuie cont. Doar alege ce îţi doreşti să vizionezi din cele peste 7400 de titluri şi dai play.

 WESTERNMANIA

Dacă vă plac filmele western, pe Westernmania.com aveţi acces la probabil cea mai vastă colecţie de astfel de filme de pe internet. De la cele cu legendarul John Wayne la filme noi, veţi putea să urmăriţi, fără nicio problemă, sute de filme western. Numai timp să aveţi şi, bineînţeles, conexiune bună de internet.

 BIGFIVEGLORIES

Iar dacă vreţi să vedeţi cum arată filmele care făceau furori în 1910, intraţi pe Bigfiveglories, un site foarte interesant care are o selecţie excelentă de filme de Oscar, din 1910 până în 1970. Găsiţi acolo filme care au scris istoria cinematografului, iar streamingul este surprinzător de bun.