Vibratorul High-Tech. Gadgeturile sexuale au trecut pe wireless (VIDEO)

Data: 6/11/2012 | Autor: .

121025-F6-G3Piata gadgeturile sexuale nu tine cont de criza. Vanzarile in acest sector continua sa creasca, iar inventatorii lanseaza, pe banda rulanta, produse tot mai performante.

Unul dintre gadgeturile care fac furori in Occident este vibratorul FORM 6, de la JimmyJane. A primit o gramada de premii internationale, fiind considerat cel mai spectaculos produs din gama.

Form 6 este un vibrator cu o forma considerata revolutionara. Realizat din silicon, acesta nu are nevoie de baterii, incarcandu-se wireless. Are doua motoare care furnizeaza 6 programe diferite de stimulare pe 5 nivele de intensitate.

Bateria tine pana la 6 ore, iar gadgetul este waterproof. Vine in doua culori si costa 175 de dolari.

Va intereseaza mai multe amanunte? Urmariti clipul de mai jos sau intrati pe site-ul oficial.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, un alt produs din seria gadgeturilor sexuale. Este vorba de Tiani 2, de la Lelo, un vibrator din silicon, cu o forma speciala care, folosit, cu o telecomanda wireless si sistemul SenseMotion, promite sa ofere partenerei senzatii dintre cele mai interesante.

Tiani 2 vine cu un motor cu 50% mai puternic si cu o autonomie de pana la 10 ore, de trei ori mai mare decat prima versiune. Gadgetul sexual are opt moduri de functionare si este waterproof.

Gadgetul, disponibil in mai multe culori, vine intr-o cutie speciala la pretul de 119 dolari. Daca doriti sa il cumparati, intrati pe site-ul Lelo.

Finish: Matte Silicone / Shiny ABS Plastic
Size: 84 X 42 X 28mm / 3.31 X 1.65 X 1.1 in.
Weight: 31g / 1.1 oz.
Battery: Li-Ion 70 mAh 3.7 V
Charging: 2 h at 5.0 V 70 mA
User Time: 2 hrs (Tiani™ 2) 10 hrs (controller)
Standby: 90 days
Frequency: 100Hz
Max Noise Level: Wireless Range: Up to 12 meters / 39 feet
Link Frequency: 2.4GHz
Transmitter: 1mW

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *