Vrei o noapte de sex? Băuturile care te ajută cel mai mult în pat

Data: 18/02/2016 | Autor: .

[object object] Băuturile-care-te-ajută-cel-mai-mult-în-pat

Vrei o noapte de sex? Nu ştim cum stai tu cu dragostea însă dacă vrei să îţi depăşeşti limitele, să îţi oferi şi să îi oferi partenerului sau partenerei tale o surpriză senzuală, îţi dăm câteva ponturi verificate în practică. Nu e vorba de viagra sau de alte pastile, ci de câteva remedii care îţi vor stimula tonusul fizic şi îţi vor deschide apetitul sexual pentru o experienţă pe măsura aşteptărilor.

Potrivit cercetătorilor italieni, citaţi de Vinepair.com, vinul roşu, dulce, este cel mai bun remediu care stimulează apetitul sexual. Băut la temperatura camerei sau puţin mai rece, îţi va trezi simţurile, mai cu seamă dacă îl consumi alături de o friptură, relatează GadgetReport.ro

„În mod normal, corpul unui bărbat se debarasează de testosteron atunci când o enzimă numită UGT2B17 este eliminată prin urină. Dar când consumă un pahar de vin roșu, un compus din interiorul vinului, quercetina, blochează această enzimă, prevenind astfel eliminarea acesteia şi stimulând, astfel, nivelul de testosteron din sânge. Cu toate acestea , la fel ca și în cazul femeilor, contează foarte multe cantitatea de alcoo, pentru că efectele pot trece rapid în cealaltă extremă, determinând scăderea apetitului sexual”, a declarat cercetărul G. Lombardy. Rezultatele studiului le vedeţi AICI.

Cercetătorii italieni spun că două pahare de băutură ar fi, în medie, cantitatea de alcool care te ajută să îţi stimulezi viaţa sexuală.

Dacă vrei o noapte de sex, o altă băutură foarte populară şi care stimulează apetitul sexual este whisky-cola. Un amestec pe care îl găseşti în mai toate cluburile şi restaurantele. Cu câteva cuburi de gheaţă, băutura este un revigorant excelent ce te va pune pe picioare şi îţi va oferi argumentele necesare pentru o performanţă sexuală pe măsura dorinţelor.

Un alt amestec care stimulează apetitul sexual include wisky-ul sau vodca şi o băutură energizantă. Taurina din energizant şi alcoolul în doze puternice se combină ideal, iar efectele le vei simţi imediat.

Dacă vrei o noapte de sex, alege şampania! Băutura zeilor, licoarea care stârneşte simţurile şi dezleagă inhibiţiile. Şampania cu ale sale bule este cea mai bună recomandare pentru cei aflaţi la prima întâlnire. Este o băutură elegantă, usor de băut şi care se absoarbe uşor în sânge. Aşa că starea de exuberanţă va fi asigurată.

Dacă vrei o noapte de sex, incearca Aperol. O băutura la modă, apreciată mai ales de persoanele de sex feminin. O combinaţie discretă de alcool cu gust plăcut, energizant, o adevărată invitaţie pentru o seară plină de senzaţii.

Atenţie însă. Indiferent ce băutură alegi, este bine s-o bei cu moderaţie. Atunci când simţi că treci de la energie la moleşeală, este bine să te opreşti din băut, asta mai cu seamă dacă nu ai „antrenament” în materie.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.