1000 de brățări de fitness HUAWEI Band 4, oferite gratuit! Care este condiția?

Data: 1/04/2021 | Autor: .

HUAWEI FreeBuds 4i

Huawei anunță oferta specială de precomandă a noilor căști lansate. Astfel, primii 1.000 de cumpărători care achiziționează HUAWEI FreeBuds 4i, în perioada 30 martie – 8 aprilie, primesc cadou un HUAWEI Band 4.

Trei variante de culoare

Căștile au un design oval, destul de compact, asemănător unei pietre de râu și vor fi disponibile în trei variante de culoare – negru (Carbon Crystal Black), alb (Ceramic White) și roșu (Honey Red), aceasta din urmă fiind disponibilă începând cu luna iunie. Huawei spune că a trecut FreeBuds 4i prin mii de teste de confort pentru a adopta un design potrivit canalului auditiv și îmbunătățind confortul acestora la purtare pe termen lung.

Atunci când funcția ANC (active noise cancelling) este oprită, Huawei FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite și de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

La polul opus, cu ANC activ, căștile oferă 7,5 ore de redare continuă a muzicii și 5,5 ore de apel vocal. În plus, tehnologia de încărcare rapidă permite ca FreeBuds 4i să aibă o autonomie de 4 ore după o încărcare de 10 minute.

Drivere de 10 mm

FreeBuds 4i au drivere dinamice mari de 10mm pentru o amplitudine mai mare, și vin cu o diafragmă compusă din polimer „PEEK+PU”, flexibilă și puternică, pentru mai multe detalii ale sunetului.

Noile căști detectează zgomotul ambiental prin microfoane și generează o undă sonoră inversă pentru a-l reduce. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou, pentru optimizarea ANC. Există și un mod Awareness, pentru a auzi ce se întâmplă în jurul tău fără să scoți căștile din urechi. Printr-o apăsare pe cască, poți comuta între aceste două moduri – ANC și Awareness.

Oferta HUAWEI FreeBuds 4i

Noile căști TWS sunt disponibile local la prețul recomandat de vânzare de 399 lei și îmbină într-un design unic și elegant o autonomie puternică a bateriei, calitate audio premium și tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC).

Cadoul special care vine la precomandă este HUAWEI Band 4, o brățară de fitness cu ecran color de 0,96 inci, care oferă monitorizare continuă 24/7 a ritmului cardiac și a somnului, fiind rezistentă la apă și care prezintă o autonomie ridicată de până la șase zile de utilizare.

Pentru mai multe informații legate de campania de precomandă, puteți accesa pagina oficiala campaniei Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/ofertafreebuds4i/