Digi Contact. Cum intri în contact cu operatorii RCS-RDS/DIGI

Dacă ești abonat DIGI și ai o problemă cu cablul tv, cu conexiunea de internet sau cu rețeaua de telefonie Digi, să intri în legătură cu operatorii RCS-RDS poate fi, uneori, o misiune dificilă. Pentru a facilita accesul la zona de suport și contact Digi, vă prezentăm metodele prin care puteți face acest lucru.

Cea mai simplă metodă este să sunați la numărul oficial de contact DIGI & RCS RDS – 0314004600.

Dacă vă aflați în Italia și aveți probleme cu telefonia sau internetul mobil oferit de Digi, trebui să sunați la Digi Mobil Italia 0314074077. Pentru Spania, numărul de contact Digi Mobil Spania este 0314006422.

O altă soluție este să accesați pagina de contact RCS RDS și să selectați județul în care aveți conexiunea TV, internet sau mobil. Veți avea acces la numerele dedicate pentru fiecare zonă în parte.

Dacă aveți acces la internet, puteți intra pe pagina special Digiromania.ro și să mergeți în zona de ASISTENȚĂ.

Dacă aveți deja un cont, va trebui să vă logați, iar dacă nu aveți, va trebui să vă faceți unul, în numai câteva minute.

Poți depune sesizări privind serviciile de televiziune, internet și Digi Mobil. Veți primi răspuns pe email-ul declarat în sesizare sau telefonic, dacă menționați numărul de telefon.

O altă soluție este să trimiteți sesizări la serviciu.clienti@rcs-rds.ro. Nu există garanția că, folosind această metodă, veți reuși să vă rezolvați problema.

Dacă vi s-au suspendat servicii, pentru dovada de plată puteți trimite dovada de plată pe adresa de e-mail: dovezi.plata@rcs-rds.ro.