ViewSonic M2, cel mai luminos video-proiector portabil din lume

Data: 5/05/2020 | Autor: .

ViewSonic M2, cel mai luminos video-proiector portabil din lume

ELKO Romania a lansat pe piața locală noul video-proiector Full HD portabil ViewSonic M2, echipat cu tehnologie DLP LED și două boxe integrate Harman Kardon.Prețul video-proiectorului este de 729 de dolari. În România, probabil, va costa în jur de 3500 de lei. Compania nu a anunțat prețul oficial pentru piața autohtonă.

Proiectorul ViewSonic M2 adoptă un format ultra-compact, măsurând numai 261x166x271 mm, cu o greutate de doar 1.3kg. Cu toate acestea, nu s-a făcut niciun compromis de calitate, dimpotrivă, modelul este prevăzut cu tehnologie DLP LED capabilă să redea imagini Full HD cu suport HDR și o acoperire de 125% a spectrului Rec. 709. Totodată, asigură o luminozitate de până la 1200 de lumeni, în timp ce durata de viață a sursei de lumină este estimată la 30000 de ore de utilizare. În plus, ViewSonic M2 este echipat cu 2 boxe Harman Kardon de câte 3W, ce asigură o calitate audio pe măsura imaginilor redate. Raportul de proiecție este de 1.23, fiind posibilă proiectarea unor imagini cu diagonale cuprinse între 0.6-2.54m, de la o distanță de 0.6-2.7m.

“În timp ce piața video-proiectoarelor portabile continuă să crească și tehnologia să se dezvolte, ViewSonic a creat M2, cel mai luminos video-proiector portabil din lume”, a spus Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors la ViewSonic. ”Cu o rezoluție nativă de 1080p, o luminozitate de 1200 de lumeni, funcție încorporată pentru duplicarea ecranului și posibilitate de utilizare fără PC, M2 asigură toată versatilitatea necesară pentru a fi folosit deopotrivă în spații de ședințe și în deplasări. Este soluția ideală pentru redarea prezentărilor Full HD pe parcursul zilei și a conținutului video preferat seara.”

Modelul pune la dispoziția utilizatorului și o paletă bogată de dotări, concepute pentru a putea răspunde tuturor provocărilor ce s-ar putea ivi în deplasări. Astfel, soluția de stocare încorporată cu capacitate de 12GB este suficient de generoasă pentru stocarea prezentărilor, iar slot-ul de card microSD poate fi utilizat pentru fișiere mai mari, precum cele video. În paralel, este posibilă partajarea rapidă a ecranului dispozitivului mobil, cu ajutorul funcției Screen Mirroring, în combinație cu suportul Wi-Fi și Bluetooth. În ceea ce privește conectivitatea, sunt disponibile mai multe porturi HDMI 2.0, USB 3.0 și 2.0, atât Tip-A, cât și Tip-C, precum și ieșire audio.