Taken 2: Teroare in Istanbul, lider in box-office (VIDEO)

Data: 8/10/2012 | Autor: .

Thrillerul „Taken 2: Teroare in Istanbul”, cu Liam Neeson in rolul principal, a debutat in weekendul trecut pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 50 de milioane de dolari.

Continuare a filmului „Teroare inParis/ Taken” (2008), lungmetrajul „Taken 2: Teroare inIstanbul” prezinta noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, si a avut incasari de 50 de milioane de dolari in primul weekend pe marile ecrane nord-americane.

Filmul de animatie „Hotel Transilvania”, regizat de David Feiss si Anthony Stacchi, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 26,3 milioane de dolari de vineri pana duminica, conform datelor Exhibitor Relations. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar intr-o formula comica, adresata mai mult copiilor, il are in distributie pe Adam Sandler.

„Pitch Perfect”, un musical cu si pentru adolescenti, a urcat de pe locul al saselea pe al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 14,7 milioane de dolari, relateaza Mediafax.

Pe urmatoarele locuri se afla filmele: „Looper: Asasin in viitor” (incasari de 12,2 mil. dolari), „Frankenweenie” (11,5 mil. dolari), „Ultima razie/ End of Watch” (4 mil. dolari), „Trouble with the Curve” (2,87 mil. dolari), „House at the end of the street” (3,7 mil. dolari), „The Master” (1,84 mil. dolari), „Finding Nemo 3D” (1,55 mil. dolari).