5 specificații interesante în noul smartphone Moto e7 power

Data: 19/02/2021 | Autor: .

Moto e7 power este cel mai nou smartphone lansat de Motorola pe piața românească. Telefonul se remarcă prin cinci elemente esențiale – bateria puternică, carcasa solidă, ecranul mare, procesorul de 2 Ghz și prețul foarte mic.

Datorită bateriei puternice de 5000 mAh, moto e7 power  promite 2 zile de autonomie – muzică timp de 76 de ore, video timp de 14 ore sau se poate naviga pe internet timp de 12 ore.

Ecranul de 6.5″ Max Vision HD+ oferă una dintre cele mai bune experiențe de vizualizare din familia moto e, cu un raport de aspect de 20:9, astfel încât filmele, jocurile și apelurile video să arate cât mai bine.

Procesorul octa-core de 2,0 GHz oferă o reacție de răspuns rapidă, fără întreruperi în jocuri, filme sau alte activități.

Sistemul dublu de camere al lui moto e7 power acoperă nevoile celor care vor să surprindă imagini de ansamblu, dar și celor care obișnuiesc să imortalizeze micile detalii din viața de zi cu zi.

Camera principală cu focalizare rapidă de 13MP cu PDAF permite fotografierea într-o clipă, iar obiectivul Macro Vision aduce de 4x mai aproape subiectul, decât o poate face un obiectiv standard. În plus, moto e7 power surprinde selfieuri reușite cu ajutorul camerei secundare de 5 MP.

Cei 64GB permit stocarea fără efort a fotografiilor și videoclipurilor, iar pentru mai mult spațiu, se pot adăuga până la 1TB cu ajutorul unui card microSD.

Motorola se dedică furnizării de caracteristici hardware și software care fac timpul petrecut cu telefonul mai intuitiv și mai plăcut. Cititorul de amprente amplasat discret în sigla Motorola de pe spatele telefonului, permite deblocarea acestuia cu o singură atingere. În plus, un buton dedicat Asistentului Google, de pe partea laterală a dispozitivului, ajută rapid la soluționarea unor nevoi și întrebări doar folosind vocea.

Disponibilitate

Noul dispozitiv moto e7 power este acum disponibilă în România la prețul recomandat de 699,90 lei pe siteul și în magazinele Altex.

Motorola își lansează propriul magazin online în România