Afacerea zilei. ASUS RT-N10E iti aduce viteza mare pe internet la numai 59 lei

Data: 18/03/2014 | Autor: .

ASUS RT-N10E-gadgetreport-1Daca v-ati saturat de cablurile de internet din casa si vreti sa va cumparati un router wireless, pentru a avea internet pe laptop, tableta si telefon, va recomandam routerul ASUS RT-N10E.

La «Afacerea Zilei », va prezentam zilnic gadgeturile cu cel mai bun raport pret-calitate.

Routerul ASUS RT-N10E se incadreaza perfect la acest capitol. Este un gadget decent, ce va aduce o performanta optima in materie de viteza pe internet si care costa numai 59,99 lei, redus la emag de la 109,99 lei.

La acesti bani primiti un router care suporta 802.11 b/g/n, asa ca veti putea lega la internet toate gadgeturile din casa (telefon, tablete, laptop, televizor etc.) fara teama ca veti ramane fara semnal.

ASUS RT-N10E-gadgetreportRouterul are capacitatea de a rula la viteze de 150 Mbps. Pe RCS, de exemplu, am putut sa il folosim la 90 Mbps pentru download si 85 Mbps pentru upload. Fara niciun fel de intreruperi.

ASUS RT-N10E-2ASUS RT-N10E are o antena de 2dBI ce imbunatateste semnalul wireless. Este perfecta pentru un apartament de bloc, pentru o locuinta de maxim 150 mp. Daca aveti o vila sau vreti semnal si in gradina, cautati un router cu antena de 5dBI.

Ce ne-a placut la acest router este usurinta in instalare. Nu trebuie decat sa il scoti din cutie, sa il bagi in priza, sa ii introduci cablul de internet si celalalt cablu la calculator, si sa dai start la programul automat de instalare din CD. Va trebui sa aveti, bineinteles, user-ul si parola pentru internet.

Interesant este si faptul ca ASUS RT-N10E dispune de tehnologia Green WLAN, facandu-l sa consume mai putina energie in timpul modului stand by.

Daca va intereseaza produsul, il puteti cumpara de AICI (apasa pe link)