Agent Provocateur. Cum trebuie să fie Valentine’s Day

Data: 14/02/2016 | Autor: .

agent provocateur valentine's day gadgetreport.ro

Agent Provocateur face furori pe internet cu clipurile sale incendiare. Valentine’s Day nu putea lipsi dintre temele abordate de firma de lenjerie de lux. GadgetReport.ro vă prezintă câteva dintre cele mai spectaculoase materiale video lansate în ultimii ani, care au drept laitmotiv Ziua Îndrăgostiţilor.

Clipurile video au adunat, împreună, peste jumătate de miliard de vizualizări.

Dacă nu ştiaţi, compania a fost înfiinţată de fiul designer-ului Vivienne Westwood, Joseph Corre si fosta lui sotie, Serena Rees, in 1994.

Cu 22 ani în urmă. primul magazin pe care l-au deschis cei doi a fost in Soho. După ce a fost preluată de 3i, firma a ajuns la peste 100 de magazine in 13 tari. Printre vedetele Agent Provocateur s-au aflat Paris Hilton, Carmen Electra sau Kylie Minogue.

Vedeţi mai jos un clip video dintr-una dintre cele mai spectaculoase campanii de marketing lansate de Agent Provocateur. In materialul cu titlul „Love Me Tender”, o puteti urmari in actiune pe Rosie Huntington-Whiteley, un model celebru.

Clipul, regizat de Greg Williams, este o adevarata provocare. Urmariti-l si daca v-a placut, dati share la aceasta stire.