Ai Samsung Galaxy S4? Vestea care o sa te intereseze

Data: 7/03/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S4

Sud-coreenii au lansat update-ul la sistemul de operare Android 4.4.2  KitKat pentru telefoanele Samsung Galaxy S4, versiunea internationala. Primii care au primit semnalul ca pot descarca software-ul sunt clientii din Belgia, Grecia, Malaesia si Polonia.

Galaxy_S_4_International_KitKat Urmeaza ca in zilele urmatoare, Kitkat sa fie disponibil si in celelalte tari, inclusiv in Romania. Cand veti primi notificarea, sfatul nostru este sa descarcati update-ul de pe o conexiune wireless, pentru a evita consumarea traficului de date mobile si posibilele intreruperi.

UPDATE 10:39  Mai multi cititori ne-au semnalat faptul ca update-ul a inceput sa fie rulat si in Romania (Orange), asa ca intrati in settings/about device/software update/update pentru a vedea daca nu este deja disponibil. La nivel oficial, Samsung nu a facut niciun anunt privind disponibilitatea update-ului in tara noastra.

Potrivit  SamMobile, pachetul software are intre 362 si 424 MB, in functie de regiune.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Samsung are in plan actualizarea sistemului de operare pentru 13 telefoane si tablete.

Primul care a primit deja software-ul este Galaxy Note 3. Dupa Galaxy S4, sud-coreenii vor pregati update-ul si pentru Galaxy Note II si Galaxy S III, in martie sau aprilie 2014.

Despre celelalte telefoane, niciun cuvant. Motivul tine de hardware, celelalte smartphone-uri nefiind compatibile cu noua versiune software.

Pentru utilizatorii de Galaxy Note 2 si Galaxy S3 din Romania, in prezent este disponibil update-ul la Android 4.3. Detalii aflati de aici.

Lista telefoanelor si tabletelor Samsung care vor trece pe Android 4.4.2 KitKat.

Galaxy Note II

Galaxy S4

Galaxy S4 mini

Galaxy S4 Active

Galaxy S4 zoom

Galaxy S III

Galaxy S III mini

Galaxy Mega

Galaxy Light

Galaxy Note 8.0

Galaxy Tab 3

Galaxy Note 10.1

Galaxy Note 10.1 2014 Edition