Ai o tastatura veche? O distrugi si primesti una noua

Data: 2/02/2012 | Autor: .

Un retailer de electronice produse IT a lansat o promotie mai putin obisnuita. Ofera tastaturi noi, cu o reducere de 50%, pentru clientii care isi distrug tastaturile vechi.

Pentru a beneficia de oferta, trebuie ca utilizatorii sa filmeze distrugerea tastaturii si sa o ridice pe Youtube. Pentru a participa la promotie, filmele trebuie trimise prin transfer.ro la concurs@laptop-direct.ro.

“Fara tragere la sorti, toti cei care trimit filmuletul beneficiaza de reducere. In plus la terminarea promotiei, filmuletul cu cele mai multe vizualizari primeste un premiu surpriza pe 1 martie”, afirma retailerul.

“Nu distrugeti tastatura veche pana ce nu va asigurati ca avem tastatura de care aveti nevoie. Nu ne asumam nici o raspundere legata de vechea tastatura distrusa.In cazul in care tastatura noua nu se potriveste, este defecta, nu este conforma cu cerintele voastre, sau pur si simplu nu sunteti multumiti de produs va vom returna integral suma platita.Nu va vom despagubi valoarea tastaturii vechi.In cazul in care tastatura veche are valoare nu o distrugeti”, precizeaza retailerul.

Promotia se desfasoara in perioada 1 feb 2012 – 15 feb 2012. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Fiecare concurent are dreptul la o singura participare. Filmuletele duplicat nu sunt acceptate. Mai multe detalii aici